Song szerzödést hosszabitott

 2008.06.22. 09:11

 Az Arsenal játékosa, Alex Song hosszutávú szerzödést irt alá az Ágyúsoknál

A 20 éves játékos 2000-ben került a klubhoz a Bastia-tól egy évre kölcsönben, majd meggyözö teljesitménye miatt a szerzödését végletesetették egy évvel késöbb.

A 2006-07 idényben kölcsönadták tapasztalatszerzés céljából a Charton Athleticnek,visszatérése után nagyon jó benyomást tett Arséne Wengerre.

A 15-szörös kameruni válogatott játékos 07-08 szezonban 15 alkalommal lépetett pályára az Ágyusoknál,az évad végefelé sorozatban öt meccsen is játszhatott középhátvédként.

"A klubnál mindenki nagyon örül, hogy Alex új szerzödést kötött és arra koncentrál, hogy minél hamarabb bejátssza magát a kezdöbe."-áll az Arsenal hivatalos honlapján


Szerzödést hosszabitott Gael Clichy az Arsenal szélsö hátvédje

Clichy 2003-ban igazolt az Ágyúsokhoz az As Monacotól.

A francia szélsöt2007-08-as szezonban játékosok szervezete megválasztották az év csapatába.

Clichy eddig 146 mérközést játszott az Arsenalban

Forrás:Nso


 
 
Az Arsenal megszerezte a francia futball legnagyobb tehetcségét,Samir Nasrit. Hivatalos bejelentés még nem történt, de a BBC szerint a francia játékos elkötelezte magát az Arsenalal


A 20 éves Samir Nasri az elmúlt szezonban megválasztották a francia liga legjobb fiatal játékossá választották,a Marsielle szurkolói pedig csapatuk legjobbjává választották.

Nasry az Algéria származásu játékos Franciaország külömböző korosztályos válogatottjaiban szerepelt, és az U17-esekkel Eb is nyert,2007-ben mutatkozott be a felnött válogatottban.

A BBC úgy tudgya hogy a kivásárlási ára 13.5 millió font volt,és az Arsenal arra törekedett, hogy már az EB elött letudjon mindent az ügyletben, de csak az utolso pillanatban sikerült megállapodni, ezért vártak a bejelentéssel.


 Fabregas "Jobbak vagyunk az olaszoknál ..."

Cesc Fabregas szerint Spanyolországnak erösebb csapatava,mint az olaszoknak,de ehez  szükségünk van a labdához,hogy mi legyünk többet mezönyfölényben, és többet veszélyeztessünk az ellenfél kapujánál

"Technikaliag sokkal képzetebb vagyunk, ha nálunk van többet a labda, akkor nem tudom elképzelni, hogy bárki legyözzön minket!"

"A gondot azt jelenti ,hogy az Olaszoknál vannak a legjobb labdaszerzök,viszont Gennaro Gattuso és Andrea Pirlo elvannak tiltva! A helyettük pályára kerülö kettös teljesitmény döntö lehet a végeredmény kialakulásában"

"Szerintem David Villa duplájával  2-0-ra fogunk nyerni!"             Forrás:Topfoci

-Az biztos hogy a spanyolok a világviszonylatban az egyik legtechnikásabbak közé tartoznak,az Olaszválogatott inkább taktikában és menthálisan igen erösek,söt... !

A spanyolország - Olaszország mérközést 20:45 kezdettel, a Magyar 1 közvetiti!

Euro 2008 blog eurosporteb.blog.hu


 

Címkék: és .... song clichy szerödést

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr36526655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása