Ljunberg lemondta a válogatottságot

A 31 éves játékos volt a svéd nemzeti együttes csapatkapitánya az Eb során,elmondása szerint ennyi évesen egyre nehezebb megfelelni klubjában és hazája gárdájában is, ahol 1998-ban mutatkozott be.

Szerepelt három EB-én és két Vb-én is a pályafolyamán során, a vasárnap véget érö kontinens tornán törött bordával játszott,egy speciális védöfelszereltcség segitcségével. 


Rosicky gyógyulás utján

Rosicky január óta sérült,térdmütétjére májusban került sor,ami miatt kihagyta az EB-t.Sokan tartanak töle hogy kihagya az szezonkezdetet az Arsenalban,de a Prágában gyógyulgató középpályás szerint nem rossz a helyzet.

"Azt, hogy nem kell mankót használnom, nagy megkönnyebülés.Hat héttel a mütét utánig szigorúan be kelett tartanom a mankóhasználatot.Ennek most vége,de sosem fogom elfelejteni."-nyilatkozta Rosicky a honlapján

"Szerda volt az elsö alkalom, hogy mindenféle segitcség nélkül járni tudtam,semmi különlegeség nincs benne,de legalább járni tudok.Botladozva ugyan,de már hozzászoktam. A szokásos muzdulatok megtételéröl elszokva a térdem egyszerüen merev, idöre van szüksége."-vélte Rosicky

"Pár nap múlva Angliába utazok,ahol sokkal kidolgozottabb rehabilitácio vár rám. Nem tudom milyen lesz,de végre kezdek evvel valamit. Biztos vagyok benne,hogy az Arsenal Specialistái jól átgondoltak mindent"

Forrás:Arsenalhungary.hu


A hivatalos mezszámok a 2008-09-es idényre

Nagy változások nem történtek a 2008-08-es szezon mezszámai illetöen.Almunia az 1 számut,Carlos Vela 12,Aaron Ramsey pedig a 16-ost kapta meg.Nem sokkal késöbb a hivatalos bejelentés után Theo Walcott megkapta Thierry Henry mezszámát a 14-est.

  1. -Manuel Almunia
  2. -Abou Diaby
  3. -Bacary Sagna
  4. -Francesc Fabregas
  5. - Kolo Touré                      
  6. -Philippe Senderos
  7. -Thomas Rosicky
  8. -
  9. -Eduardo Da Silva
  10. -William Gallas
  11. -Robin Van Persie
  12. -Carlos Vela
  13. -Alexander Hleb
  14. -Theo Walcott
  15. -Denilson
  16. -Aaron Ramsey
  17. -Alexander Song
  18. -
  19. -Gilberto Silva
  20. -Johan Djourou
  21. -Lukas Fabianski
  22. -Gael Clichy
  23. -
  24. -Vito Manonne
  25. -Emmanuel Adebayor
  26. -Nicklas Bendtner
  27. -Emmanuel Eboue
  28. -
  29. -
  30. -Armand Traore

 Forrás:Arsenal.com


 

Címkék: rosicky a... gyogyulás utján ljunberg lemondta

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr59543847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása