Emmanuel Adebayor ügynöke szerint az Arsenalnak is megkell mutatnia,hogy akarja-e ezt a szoros kapcsolatott védencével

Sthephane Courbis , a 24 éves támadó ügynöke szerint nagyon fontos, hogy az Arsenal erösen kifelyezze azonszándékát,hogy ragaszkodik a tavayi gólgyárosához.

"Alapvetöen fontos,hogy az Arsenal kifelyezze menyire ragaszkodik hozzá."-vélekedte a Daily star nevü lapnak Courbis.

Söt ,még kicsit szentimenthálisabb húrokat is megpengetett:"Igazi szerelmi történet bonyólodott az Arsenal és Ade között,a kapcsolat edzöjével pedig tiszteleten és bizalmon alapul."

"Ha pénzen múlna a dolog,akkor már kérte volna a távozását.Csupasziv ember,nem csak az anyagiak érdeklik és nem kapzsi"

Az elmúlt hetekben a Milan vezetése azt az álláspontot képviselte, hogy Adebayor vagy senki.

"Adebayorért az Arsenal 45 millió eurot szeretet volna kapni, de az olasz klubbok nem tudnak ekkora összeget kifizetni a Londoniaknak. Ami aszt illeti, a világ legnagyobb játékosai már nem akarnak Olaszországban szerzödni, mivel más nagy klubok mint a Barcelona és a Chelsea sokkal jobb financiális helyzetben vannak"-nyilatkozta Galliani

Egy másik lapértesülés szerint:

Sokan Wengert hibáztatják, hogy Adebayor ára egekbe szökött,de eszt árfolyamot a menedzsere Stephane Courbis szabja meg.Bár ö sem egy nagy pénz hohász,de a 2007-08-as teljesitménye alapján született meg a jelenlegi ár.

Adriano Galliani elmondta,hogy ö nem fizet fenomenális árakat egy olyan játékosért, akit az Arsenal 18 hónappal ezelött mindössze 7 millió angol fontért szerzödtedték. Az elért eredményeiért tényleg nagyra tarja,de ez még csak egy év volt-mondta el a véleményeit Adriano Galliani

És egy inerjú a mi Adebayorunktól itt www.focitipp.hu/

Címkék: adebayor célkeresztben

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr78551873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása