Arséne Wenger az EB alatt sem pihen,mivel szakkommentárként figyeli az meccseket,részletek a L'equipe interjujából a Focitipp honlapján itt!www.focitipp.hu/conent=hirek&id=3448


Gael Clichy nemrégen hosszabitotta meg a szerzödését,mely 2012 -ig szól.Hirek szerint csábitotta a Juventus és a Roma is.

A 22 éves futballista az újságókból tudta meg,hogy melyik klubok éredeklödned iránta,de egyáltalán nem foglalkozott a kérdéssel,mert mindenképp maradni akart Londonban.

"Öszintén szólva csak utólag,az ujságokból tudatam meg,hogy melyik olasz klubbok szerettek volna leigazolni."-tisztázta a dolgót Clichy

"De egyáltalán nem érdekelt.Mindenképpen az Arsenalnál szeretm volna maradni,úgyhogy semivel sem tudtak volna meglepni.Azért szeretem volna mihamarabb tisztázni,hogy hosszú távra itt maradok, hogy senkisem probálkozzon,mert az bizonytalanságott szül.

"A jövőm tisztázódott,a következö idényben komoly trófeákra is vágyom."-vázolta az elképzeléseit Clichy


Arsenal Magyarországra érkezik julius 22-én

Hivatalosan is bejelentették hogy Szombathelyre érkezik az Arsenal,szerzödés úgyanis kimondja hogy az Ágyúsok legjobbjaikat kell szerepeltetniük.Jegyet elöre nem lehet kapni a találkozóra.

"Elöször a Schalket 04 szerettük volna meghivni a Rohoncai útra,de ök visszavonták a meghivást."-árulta el a klub honlapjának Tóth Miklós a Szombathelyi klub igazgatója.

"Ezt követöen kerültek képbe az Angolok,akik julius 19-étöl Ausztriában,Bergenlandban edzötáboroznak.Nem egyszerü feladat meggyözni öket, de hosszú - hosszú tárgyalássorozat végén mégiscsak sikerült."

Forrás:zoom.hu


 

Címkék: arsenal szombathelyre látogat

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr79539306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása