Haladás Vs Arsenal 1:1

 2008.07.23. 18:07

Haladás tiszta fejjel  és kiegyensúlyozott hidegvérrel küzdötte végig a 90 percet,és akkor még nem beszéltem a menthális felkészülésröl ami maga nemében vér profizmusra vall. Csertöi Aurél meccs utáni interjúban annyit mondott hogy...

"...Nekünk nem az Arsenal elleni találkozó jelentette az igazi megméretést" Természetesenen mondat elejéhez hozzátette, hogy "a világ legjobb csapata ellen lépünk pályára,és ez óriási élmény volt számunkra"

Egyszóval le a kalappal a Haladás elött mert egézséges önbizalomra vall,ami nem jelemzö a magyar klub futballjában. Kenesei Krisztián is adott egy mini interjút

"Különösen nem kavart fel a meccs, hiszen játszottam én már a Manchester United ellen is.Az elsö félidöben futballoztunk jobban,aszt hiszem rászolgáltunk a döntetlenre"

Hogy szót ejcsek egy kicsit a Haladás játékáról, nagyon jó védekezö csapatott lehetet látni a hazaiak részéröl. Talán Csertöi Aurél volt egykori klubja "Vidi" féle olasz focisúlitól hozott némi tapasztalatott, mert ragyogóan védekeztek a hazaiak,és egyáltalán nem ijedtek meg az ellentámadásaktól,kontráktól ami engem nagyon meglepett,ráadásol meg is szerezték a vezetést a 25 perc tájékán Kenesei Krisztián találatával.-EZ GYÖNYÖRÜ GÓL VOLT!-Egyszóval tisztességel helytálltak a Szombathelyiek

Az Arsenal fiataljaikról is szót ejtve, probálták minél hamarabb eldönteni a találkozott és ez majdnem bejött a vendégek részéröl,mivel a brazil Denilson bödületes kapufát lött,szinte még mindig itt vann a lelki szememeim elött,történt mindez a 6 minutumban.késöbbiekben nem nagyon tudtak kibontakozni a 16 belül,bár lehetet látni hogy nagyon elején járnak a felkészülési idöszakon,de ettöl függetlenül igen veszélyesen játszották meg a széleken való sok passzos egyérintös támadó futballt,de a befejezéeknél általában kudarcba fuladt,de utolsó percekben nagyonszépen elökészitetette Bendtner Walcott-nak és rögtön be is varta a hosszuba tanári mozdulattal,evvel 1:1 lett 45 játékperc után,és végeredmény is egyben.Az elsö félidö nagyon izgalmasra sikerült két fantasztikus  gyönyörü góllal.

Második félidö kicsit soványkára sikeredet, mivel  a meccs irama is megcsorbult rendesen,túl sok esemény nem  lehetet feljegyezni, voltak, akadtak némi helyzetek mindkét részröl,illetve a Haladásnak egy óriási helyzete volt ,de Sagna a gólvonalró kitesékelte a böröst, igy maradt az igazságos döntetlen.                       

Maga Arséne Wengert is meglepte a hazaiak játéka:

" Nagyszerüen segitette a felkészülésünket ez a mérközés,megnézhettem mit tudnak fiatal játékosaink a rutinos labdarúgókall szemben"-Vélte a kiváló edzö, Arséne Wenger" A magyar csapat más stilust képviselt, mint amely a brit csapatok képviselnek,fontos,hogy számunkra idegen futballal is megismerkedhessünk. De a taktikánk csiszolását is szolgáltatta az öszecsapás"-mondta Wenger.

A Kezdö tizenegy

Haladás: Rózsa-Schimmer-Guzmics-Kuttor-Toth-Kaj-Molnár-Vörös-Orosz-Kenesei-Simon Cserék:Szép'76-Csontos'70-devecsery'76-Rajos'62-Kovács'76-Michael'70-Burkus'75-Sipos'62:))

Arsenal: Almunia Sagna-G Hoyte-J Hoyte-Clichy-Walcott-Denilson,Ramsey-Vela-Bendtner Cserék:Manonne'45-Traore'45-Randall'45-Lansbury'45-Simpson'62 és Coquelin a 62 percben :))

Megj.Volt néhány csalódott szurkoló mivel sokalták a belépö árát,részben érthetö is hiszen a mérközészervezök legerösebb kerettel hirdeték meg az összecsapást Londoni részröl,de ez is arra volt jó hogy minél több jegy elkeljen a Rohoncai úton.De ha jobban belegondolunk megérte mégiscsak kilátogatni mert 2 gyönyörü gólt láthatott a közönség,meghát az iram sem lehetett túl sok panasz föleg az elsö félidöben, mert jól játszottak a csapatok, és nem nem utolsó sorrban láthatták élöben az Arsenált,ami alapjában minden pénzt megért:D)

További meccsértékelés itt!

Címkék: arsenal haladás vs

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr63582162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása