"A Chelsea hülyegyereke"

Két év elteltével sem tudnak megbocsátani A$hly Cole-nak az "Ágyusok" fanatikusai, amiért az Angol válogatott és a csapatuk balbekje a Chelsea-ben keresi a napi betevöjét.

Szeretetböl vagy utálatból, de  mindenképpen  fabrikáltak dalt az Angol futballszurkolók valamelyik labdarugóról.

Az Arsenalnál már notáztak már Patrick Viera, Thierry Henryröl, Cesc Fabregasról,Robin Van Persieröl.Viszont a szimpátia könnyen könnyen unszimpátiává fordulhat, és akkor még finoman is fogalmaztunk az A$hly Cole-ról született dalal kapcsolatosan -Yutubra is felkerült a hivatalos változat! :D)

Egy Angol slágert költötek át az Ágyusok fanatikusai, ennek pedig ugynevezett hivatalos kocsmaváltozata is. London piros-fehér szurkolói elöszeretettel tombolnak a költeményes karaoke esten.A dalam és a hangszerelés még ismerös is lehet, a szöveg azonban sajátos.

Magyara forditva ennyit tesz: "Cole inkább a gazdag negyedbeli "kékeket" választotta, minthogy hüséges lett volna nevelöegyesületéhez. A fényüzés és a csillogás számit neki, ez pedig buta énekes feleségének sincs ellenére."

Ezenkivül, Angliában elterjett az a pletyka hogy Cole saját neméhez vonzodik, a szurkolók pedig válogatottbeli társai Jermaine Jenas és Jermaine Pennant személyesen is ajánlanak neki partnert. A refrén egyszerüen a Chelsea hülyegyerekének tartja a védöt.

Amikor pedig az "imádott" A$hley visszatér az Emiratesbe, folyamatosan az áruló Judás jelzövel illetik.

Forrás:pepsifoci.hu


 Megvan kötve az Arsenal menedzserének a keze

Arséne Wenger bevallasa szerint az Arsenalnak minden évben el kell adnia legjobb játékosait, hogy kitudja fizetni az új otthonát az Emiratest stadiont.

Az Észak Londoni klub 2006-ban költözött át a régi otthonából, a Highbury-ből a 430 millió fontért épitett Emiratest Stadionban,amely 60 ezres kapacitásával a Premier League második legnagyobb arénája.

"Úgy kell irányitanaunk az Arsenalt, hogy elérjük a hazai és európai futballporondon kitüzött céljainkat, miközben 17 év esztedöen keresztül évi 24 millió kell felszabaditanunk, amit a stadionunkért fizetünk."-nyilatkozta Arséne Wenger

Bizonyos szinten meg van fogva Arséne Wenger keze, mivel nem szórhatja a pénzt új játékosokra.

"A klub stratégiája szerint minden évben el kell adnunk a játékosainkat és csak kevésbé drágát vehetünk"-vélte Wenger

"A klub játékospolizikája szerint inkább az ifjakat részesiti elönyben a sztárokkal szemben és a szinten kell tartanunk a játékounk minöségét is"-folytatta Arsenel menedzsere, Arséne Wenger.

Az Ágyusok közvetlen riválisai, a Chelsea, Manchester United képesek akár csillagászati összegeket is kifizetni a játékosaikra, ami csalódottcsággal tölti el a francia edzöt.

"Ha megvolna a hatalmam, hogy alapjaiban változtassak a labdarugáson, az az a átigazolási rendszer lenne, ami a zsoldosokat csinál a játékosokból. Ha a rosszak meradnak, ha jók egyböl a távozáson törik a fejüket."-zárta szavait Arséne Wenger

Forrás:Sportforum

Címkék: az ex wenger megvan kedvencüket gyalázák arsenál szurkolok keze kötve

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr70555874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása