Hirek,Pletykák,Stb.

 2008.07.14. 17:02

Arshavin menedzsere szerint Arsenal lenne a legideálisabb választás a középpályás számára,mivel Arséne Wenger óriási hatással van a játékosaira.

" Wenger hatása játékosokra óriási.Ha leigazolná az Arshavint az Arsenal azzal mindét fél jól járna,Arsavin 27 éves játékos. A fiatal játékosok együtt az idösebbekell nagyon hatékonyak lehetnek "-mondta Dennis Lacther a Sky Sportsnak

A BBC hire szerint a Zenit 16 millió fontért szerezhetné meg az Arsenal

Hannibal Lechter hozzátette, a Barcelona új edzöje,Pep Guardiola nem rendelkezik edzöi tapasztalattal, és ez is befolyásolhatja a játékosokat a döntésben, hogy hova igazoljon.

Forrás:telesport


Ki kivel játszik a felkészülési idöszakban? A Preimer League csapatainak összes elökészületi meccse itt található! (Everton,Fulham,Liverpool,Manchester City,Hull )

Bemutatták az új idegenbeli mezt,melyet 2008-09 szezonban fognak viselni.A 20 év alkalmából a 1989-es bajnokcsat szerelése ihlette.Jó mez nézést!


Gáláztak a tiz éve VB-gyöztes Franciák

A Zidenin Zidane vezette alakulat 78 ezer nézö elött 3:3-as döntetlent játszodtak egy nemzetközi klasszisokból álló csapattal.

A "vendégeket" Arséne Wenger irányitotta.

Az együtesben olyan kiváloságok kaptak helyet, mint Zvonimir Boban, Edgar Davis,Gianfranco Zola, vagy a mezöny legidösebbike Emilio Butraguneo.

A gólakat Zidane (66.), Ludovic Giuly (89.), és Bernard Diomede (90.) valamint Butraguneo (25.), Pauleta (70.), és Davor Sucker (89.) szerezte.

Az 1998 Franciaországi világbajnokságon a házigazdák együttese,ugyanebben a stadionban 3-0-ra nyert a Brazil válogatott ellen.

" Tiz éve tele voltunk reményekkel, ma telve vagyunk örömmel "-mondta Aimé Jacquet,a francia csapat akkori szöv. kapitánya a találkozót követöen.

A világbajnok csapatból Emmanuel Petit, Patrick Viera és Thierry Henry hiányzott,öket meghivottak helyetesitették.

Címkék: hirek pletykák stb.

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr72567848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása