Hirkombány

 2008.07.10. 19:33

Kerrea Gilbert kölcsönben adják,ami nem túl jó elöjel Peter 135 szerint,mivel a legjobb játékosokat nem adják kölcsönben, és ebben látok én is sok igazságot,de nem lennék ellenére ha forditva sülne el a bloger észrevétele.A kis titán tavaji szezonban lett ismert mivel kilenszer lépett Arsenal elsö csapatában,és annak kezdötizenegyébe,javarészt. Eddig két klubnál légióskodott a Cardiff City és a Southend Unitednél.Remélem hogy nem 30 évesen fogjuk viszont látni az Arsenalban.

Bacary Sagna-t Wenger Chelsea ellen léptete pályára legelöször, és ami érdekes, hogy a legelsö gólját az Arsenal szineiben a Chelsea ellen szerezte mégpedig a visszavágon 2008 márciusában.Sagna nem régen adott nyilatkozatott a médiának ,hogy szomorú a rossz szezonzárás miatt, és túl kell tenniük magukat a 3 helyezés miatt.

"Idén nem tervezgetünk annyit ,mint tavaj,talán abban buktunk bele.Bizzunk benne,hogy bajnokok leszünk"

"A tavalyi szezonzárás nagyon rosszul sikerült, és nagyon gyorsan túl kell magunkat tenni a 3 helyezés miatt."-vélte a kiváló védö,Bacary Sagna

"Azokból a leckékböl tanulnunk kell, ha nem akarjuk ,hogy megismétlödjön a következö szeonban."

"A múlt héten újból elkezdtem edzeni és szertném minél hamarabb a régi formámnál jobbat nyújtani,a szezonkezdésre fitt szeretnék lenni.-zárta sorait Sagna

Sagna szerint Adebayor távózni fog a nyár folyamán,bár nem hivatalos a cikk,azért nem árt az óvatosság.

"Adebayor szerint túl szeretne lenni a 3. helyen,ezt már nem az Arsenalban szeretné megvalositani,bár ezeket nem mondta neken ,de lehetet látni rajta csalódotcságot."-Reméljük hogy ez igy nem igaz,és bizzunk az ö maradásában, mert nincs igazság Adebayor nélkül.

Címkék: hirkombány

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr93562696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása