Minden ami Arsenal

 2008.07.29. 18:10

Wenger bejelentkezett az Udinese fiatal játékosáér

Angol és olasz lapértesülések szerint Arséne Wenger szerzödtettné szeretné Gökhan Inlert,az Udinése sztárját.A 24 éves török származású svájci középpályásért 5 millió eurót kér az olasz klub.

Forrás:Nso

Meccs linkek az Arsenal Vs Stuttgart mérközésre! Itt!

A meccs 20:15-kor kezdödik!


Van Persie kevesebb sérülést kiván

Nemrégen adótt nyilatkozatott Van Persie mivel utobbi két évben túl sok idött hagyott ki a sérülések miatt,a Holland Vöröskeresztes vitéz még annyit elárult, hogy nagyon bizzik abban hogy sérülésektöl mentes lesz a következö szezon.

" Múlt idényben túl keveset játszottam, és ez nagyon elkeserit,a futball márcsak ilyen,meg kelletett békélnem a helyzettel "

" Remélem ez a szezon sokkal reményteljesebb lesz,és meguszom sérülések nélkül.A múlt szezonban 16 meccset játszodtam,és 7 gólt szereztem,ez nem is olyan rossz arány.Remélem hogy ez az arány több meccsekben is helyt fog állni " -vélte a Holland válogatott, Robin Van Persie

Forrás:Arsenalhungary.hu/Arsenal.com


Thierry Henryt szurkolók megválasztották az Arsenal legnagyszerübb játékosává

" Köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott. Mindig nagy megtiszteltetés, ha a rajongok szavaznak. És az Arsenal szurkolóknak sok nagyszerü játékosokból kelletett választaniuk "

Imádtam az Arsenalnál lenni, fantasztikus emlékeim vannak abból a 8 évböl. A történelmi Vörös Fehér mezbe játszani fantasztikus volt, föleg a Highburyban. Mindig követtem a csapatott, és örökké Arsenalos leszek a szivenben "

"Végül pedig köszönett a szurkóloknak a támogatásokért, amig a klubnál voltam. Mindig mellettem, és a csapat mellett áltak jóban rosszban "

A cikk teljes terjedelmét az Fc -Arsenal.hun olvashatód!


 Gallas lesz újból a csapatkapitány

A Daily Star Sunday úgytudja, hogy Arséne Wenger arra fogja szánni a barátcságos mérközéseket, hogy kiválasza a következö évi csapatkapitányt.

Sokáig úgy volt, hogy Gallas helyett Cesc Fabregas esetleg Kolo Touré lehet a karszalag, de Wenger ismét Gallasnak szavaz több bizalmat.

Gallas szerint az új igazolások alkalmaszkodni fognak az Arsenal kezdöcsapatában

A Gall szerint Nasry és Ramsey hamar befognak ileszkedni a csapatba

" A két igazolásunk még nagyon fiatalok és félénkek,de könnyen hozzáfognak szokni az itteni légkörhöz. A csapat fantasztikus és a légkör is elég jó. Ezt a csapatott hamar megfogják szeretni "

"A szezont trófeával szeretnénk kezünkben tartani, az elözö szezonban majdnem sikerült a bravúr,az idén nem hibázunk,mert tudjuk mi a feladatunk - mondta a gall, Gallas

Forrás: The Untouchables.atw.hu

Címkék: minden ami arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr53591390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása