Haladás Vs Arsenal

 2008.07.21. 18:03

Várthatóan telt ház elött lép pályára az Arsenal Labdarugócsapata kedden 18:30-tól a Szombathelyi Haladás ellen

Az MTI információja szerint mind a 12 ezer jegy elkelt. Gelei Károly mérközés szervezö azt mondta,hogy a cseh Rosicky és a nagy spanyol Fabregas kivételével mindenki ott lesz,az viszont Arséne Wengeren múlik kik lesznek a kezdöbe és mennyi játékidöt biztosit az Arsenal kiválóságainak (Robin Van Persie,Adebayor Samir Nasry Stb.)

Akik biztos ott lesznek: Almunia, Senderos, Djorou, Touré, Eboué, Song, Clichy, Gallas, Sagna, Diaby esetleg Adebayor, Van Persie, Nasry :)

Az élvonalban felkerülö Haladásnak föpróba lesz a hétvégi bajnoki nyitány elött. A mérközést a Sport1-tv közvetiti 18:15 kezdettel.

Egy jópofa beszolás a Haladás hivatalos honlapján,igy szól: " Az Arsenal európabajnok csatára,Cesc Fabregas nem lesz itt, persze nem arról van szó, hogy beijedt volna.Egész egyszerüen csak megérdemelt szabadságát tölti még a középpályás. "

A holnapi meccsen Keresztes Ildikó fog énekelni,mint meghivott sztárvendég.Saját bevallása szerint még sosem hallott az Arsenalról,elöször aszt hitte, hogy valami mosópor reklámféleségröl van szó,de tévedett."Laci a férjem felvilágositott hogy egy focicsapatról van szó"-mosolygott a kitünö hangú énekesnö "Anyira édesen magyarázott, pedig igazából csak a felépésem érdekel "

Címkék: arsenal haladás vs

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr96578553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása