21 éves Bischoff a Werder Brementöl érkezett az Arsenalba,igy Ramsey és Nasry után ö lett Arséne Wenger harmadik idei felnött igazolása.A szerzödtetése már régóta köztudott volt, de az illetékesek csak most tudták véglegesiteni az üzletett

A Franciaországban született Portugál az U-21 válogatott a SR Colmarban és a Strasburgban nevelkedett, mielött 2005-ben a Werder Bremenbe igazolt,ahol az ifi és a tartalékegyüttes alapembere volt, és 2007-ben a nagycsapattban is pályára lépett a Celta Vigo elleni UEFA Kupa találkozon.

Bischoff, aki középpálya közepén és jobb oldalán is bevethetö.18 éves kora elött még a Francia nemzeti csapatban is szerepelt.

" Amaury egy fiatal és igéretes játékos, igaz szerencsejátékott űzünk a teljesitménye terén, mivel hosszabb ideig sérült volt. Vissza kell juttatnunk öt a legjobb kondiciójához.Kétcségtelen hogy tehetcséges, ám még várnunk kell 2-3 hónapott a beveté0sével. Két mütéten is áteset egy ágyéksérülése miatt, úgyhogy emiatt vannak "próblémáink "- vélte a kiváló szakember,Arséne Wenger

Bischoff a 28 mezszámott fogja viselni, és az Ausztria edzötábor után csatlakozik a kerethez

Forrás:Arsenalhungary.com / Untouchable.atw.hu

Címkék: is az hivatalosan amaury bischoff arsenalé

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr77594995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása