Wenger dicséri az új szerzeményét


A 21 éves Francia játékos több mint kéthete jelentette be, hogy az Arsenal játékosa lesz. Mai nap folyamán hivatalossá vált, hogy a Marseille középpályása az Arsenalban folytatja a pályafutását.

Nasry hosszútávú szerzödést kötött az Ágyusokkal, ám aszt nem hozták nyilvánoságra, hogy menyibe kerül.

" Nagyon örülök, hogy az Arsenal futballistája lehetek, ez nagyon sokat jelent számomra "

" Ez nagy lépés a karrierem szempontjából, hiszen a az Arsenal hatalmas klub,minden tölem telhetöt megfogok tenni, hogy a csapat segitcségére legyek. "- vélte Samir Nasry

A Londoni klub régen kiszemelte magának az ifjú tehetcséget,aki a Francia válogatottban kétszer lépett pályára.

Wenger új kiszemeltjének nem lesz sok idö beilleszkedni, mert agusztus 12-én játszanak  bajnokok ligája selejtezöt,és több mint valószinü, hogy Nasry is föszerepethet kaphat.

" Nasry fiatal gyors és tehnikailag is rettentöen képzett. "-dicsérte Nasryt Wenger

" Az útobbi két évben rengeteget feljlödött a Marseille-ben és a válogatottban is, ezért is biztos vagyok benne , hogy helyt fog állni az Arsenalban.-vélekedett Arséne Wenger.

A Northamtonchron .co.uk.-nak adott interjút Wenger

" A közeljövöbben egy kulcsfontosságú játékossá nöheti ki magát.Aaron Ramsey is hasonlo kalibireü,de az ö ideje a csapatnál hamarosan eljön "

"Samir nagy feladatott vállalt a Marseille-nél. A francia válogatottban is hamarosan nagyá válhat, és remélem kiváló Ágyús lesz belöle. "

/Az Arsenal Fan Site! honlapon 15.8 milló font van feltüntetve/

Címkék: az arsenal samir nasry t megszerezte

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr89564029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása