Synopsis

 2008.03.12. 18:24

Hirek

Thierry Henry

Egyes hirforrások és Robert Pires szerint Henry boldogtalan a Barcánál.

The Sun szerint Henry nyugtalansága valószinüleg aszt fogja eredményezni esetleg visszatér Angliába.

A világbajnok nem akar visszamenni az Arsenalba,mert Wenger ujjáépiti a csapatot,Adebayor és Van Persie köré

Henry 16 millio fontba kerül,mikor eladta öt az Arsenal-bár Wenger megcáfolta mivel nem pontosan adták meg sajtónak Henry vételárát ezért nem kell 100% venni,mondom én.

 Jens Lehmann

 

Lehmann kritizál mert Wenger hibázott,amikor Almunia felépülése után kitette öt az Arsena kezdöcsapatábol.Német kapus elmondta,az lett volna a jó döntés,ha menedzser továbbra is neki szavaz bizalmat.

Van Persie

Az utolso három mérközésen hat pontot vesztettünk,és ez nem fogadtható el.

Most különösen létfontosságu hogy formába lendüljönk,mert Manchester ha gyözni tud az elmardt mérközésen akkor 1 pontos hátrányba kerülünk-nyilatkozta  a holland válogatott

Martin Cacaresért

Villareál igazgatója 8 millio fontot követel a Cacares-ért mely két londoni klub az Arsenal és Chelsea és a Real is bejelentkezett a kiválo védöért,tavaly nyáron legjobb védönek választották a Cupa America u-20 versenyben.

ha lehet hinni a hireknek hogy Henry-t figyelik az Angol élcsapatok akkor sem   érteném  miért nem jönne vissza az Arsenálba és menne pont a Pool-hoz, mert Ade és Van Persie-re épiti a csapatott Wenger.

könyörgöm simán  beférne  az Arsenálba,söt... itt  lenne a helye,nála jobb befelyezö csatárt keresve sem találnák.Gyalázat lenne ha nem ide térne vissza.

Nem is olyan rég hallottam Henry az Arsenalba visszaszeretne térni ,mert Arsenal a szivecsücske,csak aszt nem tudom hogy játékosként?

Az biztos nem boldog a Barcába-talán a pénztárcája nem bánja

Wenger kontra José

"Ki mond nagyobat" a verseny mult pénteken kezdödött,amikor a portugál nem birta tovább és a La Gazeta Dello Sportnak adott nyilatkozatában odaszurt Wengernek

Az unalomüzés fonyománaként José azzal dobálozott,hogy hiába játszik szépen az Arsenál,évek óta igy nem nyert semmit a csapatával

Wenger válasza,neki csak az számit hogy a csapata játssza a futballt.A trofeák másodlagosak:akkor jönnek ha itt lesz az idejük

Méganyit hozzáfüzött Wenger:sok gyöztest láttam már,pl 100 méteres sikfutás döntöjében,aztán a végén sokukrol kiderült hogy csaltak  és a doppingnak köszönhetik gyözelmüket.

... eszt az idióta Mourinho-t lekéne már lönni-eszt meg én mondom

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr32378210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VVega · https://debugme.eu/ 2008.03.15. 23:50:09

Henry sose menne a Pool-ba. Marad a Barcában szvsz.
süti beállítások módosítása