Meccs elötti izgalom

 2008.01.19. 14:38

Arsenal Vs Fulham

Én szurkolónak érzem magam, és nem sajnálnám a Fulhamet, ha átgázolnák rajtuk, mint a vasaló a gyürödésen,mert ha az érzéseim nem csalnak akkor nem babazsúr lesz a premier leagueben, mert gyöznünk kell mindenféleképpen. Nem eshetünk bele ugyanabba hibába mint tavaji szezonban,nagyon kell a három pont és jobbulást kivánok ezuttal is Manchester Unitednek.Mert bizony mondom néktek, reading ellen nem lesz 1xü,de legyen az ö gondjunk bajuk. Na félre a tréfát ahogy a kis Miklós is mondaná fel a fejjel és bizakogyunk és mormoljunk el egy immát, hogy minden sikerüljön ma délután,mert mi vagyunk a jobbak szebbek meg okosabbak, az abc is A betüvel kezdödik és Manchesterel fejezödik be, és tarcson is ki a szezonvégéig jó reménység reményében és szerencséjében, mert igy észerű és helyénvaló.

Sajnos nem tudok még információt allapfelállásban Wenger "R" mester kiket küld Arsenal-Fulham összecsapásra, de szóritani fogok az biztos,mert nem lehet még 1 meccset elbóhóckodni ,mint legutobb Birmingham ellen ,mert az bizony vérezne ezer sebböl.Lényeg a lényeg nyernünk kell nincs mese, mert hófehérke újbol elaludt és remélem jól megpenderitik, hogy minden szép és jó legyen és ujból boldog lehesek mert az "elöadásnak folytatódnia kell" ARSENAL -FULHAM 3:0

Mégiscsak tudok kezdö 11-et ma délutánra, nem hivatalos ezért nem 100% biztos ,de több mint valószinű.

Szóval ALMUNIA-SAGNA-SENDEROS-GALLAS-CLICHY   HLEB-FABREGAS-FLAMINI-ROSICKY és a két csatár nem más mint?!..... igen! Az EDUARDÓ DA SILVA és Adebayor.

Címkék: meccs izgalom arhivum elötti

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr98303296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása