Arsenal vs Milan

 2008.03.06. 23:44

►...A visszavágó

 

                                                                                                                                                

Nézö:) 81 879 biró:( biró: Plautz :8( Osztrák )8: Helyszin : San Siro

Arsenal: Almunia-Sagna,Gallas-Senderos,Clichy-Ebuoé,(Walcott) Flamini-Fabregas,Diaby-Hleb (Gilberto Silva) Adebayor

 Milan: Kalac,Oddo-Nesta,Kaladze-Maldini,Gattuso-Pirlo,Ambrosini-Pato Kaka-Inzaghi illetve Gilardino

                                                                                                            


Egy  Arsenal -Poll meccs után Gerrard aszt nyilatkozta mintha ágyusok egyel több emberel játszanának, ami óriási megsztiszteltetés hiszen óriási szervezetcségre utal,és ez pont jól jött Milan elleni bl mérközésen.

Igaz az elsö 25 percben inkább Milanról szólt de mindig volt egy gyors kontra  és Fabregas óriási kapufája meccs 33 percében és innetöl fogva szinte mi irányitodtuk a mérközést.

Milan inkább széleken probálták feltörni Arsensl védelmét több kevesebb sikerel de eredmény nem született sem az egyik sem a másik oldalon  ,talán Pató volt aki legnanyobb helyzetet hagyta ki Milan oldalon de Almunia kifogott rajta:)  

Wenge® taktiktája 4-5-1 óriásinak bizonyult és evvel Milánoiak nem nagyon tudtak mit kezdeni mert mindig voltegy aki szerelni tudott,egyszóval méltó ellenfele voltunk a Milanak ez a fiatal csapat ami nem kis szó.

tehát az elsö félidö 1 ½-ben inkább a hazaiak voltak mezönyfölényben,a másik 2 ½ inkább az Arsenalé.Nagyszerü elsö félidöt láthatunk és hallhattunk,részben Kreativ játékal és taktikai fegyelemmel szinesitve,egyszóval zseniális volt.

A második 45™ perc is rengeteg izgalmakat hozott ,de itt már érezhetö volt Arsenal fölénye mely labdabirtoklásban igen kimagaslott 60-40 %-ban ,de hazaiak nem adták fel a küzdelmet csak kisebb óvatoságra intektek de ez nekünk jobban kedvezett mert nagyon feltolták a mieink a védelmet a középályáig igy esélyt sem hagyva az ellenfél kibontakozásában,egyszóval sikerült jól megszürnünk öket,de igy is akadtak kontrákra épülö ellentámadások Milan oldalon ,de inkább ijezgetések voltak mintsem ziccerek.

70 perc Ebuoé helyére Walcott érkezett ezzel mégtámadobb taktikálva ékesiteték mieink játékát és be is igazolodott Wenge® sejtése,ráláttása nem is olyan soká...

80 perc-ekkor a pl jutott eszembe,mivel ekkor csak mi szoktunk gólt lönni és eldönteni a mérközéseket.egy nagy sóhaj és megkönnyebülés részemröl és rendre beigazolodott a 84 percben Fabregas egy igazi világklasszis bombagólal szerezve vezetést és még evvel nem ért véget ,mert Walcott szélen való felfutásával probálta beivelni a labdát 92 percben és kihasználva az alkalmat Adebayor második golját szerzte az Arsenálnak,és le is telt a 90 perc,megnyertük,Game Over.A Milan kiesett és mi búcsúztatuk......

Igen,ez volt a mi álmunk, ami megvalósult,és eldölni látszott a továbbjutásunk A San Siro-ban és innetöl fogva már történelem mely őrőkön ott fog élni örök életünkben.Eduért,klubért,és a szurkóloért meg mindenkiért A Fabregas bombagolja.Meleg piilanatok voltak ezen percei Ágyusok szineiben,csodálatos este volt és még s......

-Még anyit hozzá szeretnék füzni hogy a milan nagyon erösen kezdett az elsö félidöben ,szinte már a falat kapartam mérgembe mert nagyon benne volt egy kapott gól de hála Istenek nem igy történt,sikerült talpra állnunk,és ez volt a döntö pillanat mertünk probálkozni,és ez a nem semmi.Wenger® tényleg tudhat valamit,én meg csak annyit tudok mondani GooooOOOO GUUUuunnners!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Biró-rol csak anyit nem volt fairmivel nem adott meg egy szabadrugást 16-rol mikor Hlebet felrugták ugy 22-25 pec tájékán,ráadásul sárgát is kapott.szerintem saját magának kelletett volna felmutatnia mert abszulut helytelen volt a döntés,igy utólag most már mindegy...

WENGE®

"Nehéz ilyenkor bárkit is kiemelni.Azt hiszem hogy Fabregas,Hleb és Flamini elképesztöt nyujtott a pálya közepén.Nem hagytak teret a milannak,remekül védekeztek,ha labdát szereztek Sagna és Clichy azzonal támogatta öket a két szélen.Nincs mese felnöttek a fiatalok.Menthálisan megeresödtek.ez a fiatal csapatt nyert a bernabéuban,most pedid a San Siroban,az elsö Angól csapatként.Ez azért már minöségre mutat.Nekunk nincs 25  válogatott játékosunk,mint a chelsea-nek,nem akarunk 4 trofeat megnyerni,nekünk elég ez a kettö,amelyre nagyon jó esélyünk van:a bajnoki cim és Bajnokok Ligája gyözelem

MEDIA

Adatok:

la gazzetta dello sport - bbc -sky sports pontozások:

Almunia6,56,977
Sagna67,228
Gallas6,57,348
Senderos6.56,818
Clichy67,208
Ebuoé5,56,296
Flamini7,58,228
Fabregas89,189
Diaby66,528
Hleb6,57,677
Adebayor7,58,008

 Szalagcimmek

"From zero to san heroes" A nullátol a sun höseiig,The sun.

  


                  

 

 A daily telegraph  "Fabolous Fabregas slays Milan" 

A csodálatos Fabregas kiütötte a Milant

 


 

Daily Mail  "You're just fab" Egyszerüen csodálatosak vagytok

The Sun, még egy cikk "Gift of the fab" Fab ajándéka
"Bravo,ARSENAL!!!Ez a Milanoi 2-0 férfimunka volt"-Magyar szurkoló

                                                  :) x D

                                                    

                                                     

 

 

 

 

 

Címkék: milan ar senal vs

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr40369187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása