Arsenal Vs Middlesbrough

 2008.03.15. 22:19

Nincs szerencsénk  

---------------------------

Egyszerüen nem értem mi a f... bajuk van velünk a többi angol csapatnak,mivel állandoan minket rúgdosnak le és evvel súlyos testi sértést okozva megbénitják hetekre-honapokra a játékosainkat és annyi lesz a bajnoki cimnek,ha ez állandosulni fog,persze emberi sérelmekröl-ról nem is beszélve

Nem régen Martin Taylor barbár modgyára rúgta le Eduardot és most a egyiptomi válogatott Mido hasitotta fel Clichy fejét kannibál modgyára-remélem azota jobban van,csak nem lesz nagyon súlyos sérülése? Reménykedgyünk benne.

Egyébként az egyiptomi botrányhös az Afrika nemzetek kupáján hivta fel magára a figyelmet 2 éve és most folytatja a küldetését ha nem is a játékinteligenciával de leteszi a névjegyét ismét.

-Jó lenne ha vizsgálatott inditana az Fa vagy az UEFA,mert ez már több a sokknál.

Ez nekem gyanús,mitöbb összeesküvésre gyanakszom.Szeretném ha nem erröl szólna a Premier League hanem inkább a Fair ►-röl és nem utolsó sorrban a futball-ról.

Nagyon jól kezdödött a meccs az Arsenalnak ,mivel jól fociztunk és kezdtem már aszt hinni talpra áll a csapat mely hatalmas játékinteligenciával ihletette meg az Emiratest,jól szervezeten csapatként játszva minöségi futballal szinesitve a ostromolták a boro védelmét,de sajnos ismét belenyult a biró csapat szerkezetébe és megbénitotta és elvétve ezzel a mi elönyünket a meccs végkimenetelébe.

Történt is, Adebayor jó helyen jó idöben megszerezhete volna a vezetést de lest fújt a biró jogtalanul,mivel boro játékosárol pattant a elöre a labda igy nem lehetet les ,de nem adta meg a játékvezetö,pedig nagyon fontos gól lett volna.Én hisszem teljesen másképp alakult volna a mérközés kimenetele,természetesen a mi javunkara,de nem igy történt. 

Ismét oriási volt a labdabirtoklás, és bármikor benne volt a gól csak éppen ki kelletet volna használni ,szinte tálcán ajánlották fel az alkalmat de nem éltünk vele,helyett... a boro az elsö kapuratarto lövése egyböl gólt eredményezett,a gólszerzö nem más Aliadiere,a mi jeremiásunk ismét becsengetet 25 percben-hihetetlen számomra, megint ö rabolt pontot a boronak a kis köcsög

-Ez volt a hála hogy labdarugot faragtak belöle az Arsenalban? szinte alig talált a kapuba egész évben,de Arsenal ellen mindig betalál-nem találja a helyét az ember,vagy csak rossz szinben van,kezd már idegesiteni de nagyon.

Mieinken érezhetö volt a feszültcség és kezdtünk pontatlanul játszani ráadásul teljesen beállt védekezni a gyengébbik csapat.Sajnos a nagy visszatérö Robin Van Persiein érezhetö volt a meccs hiány,talán inkább mentálisan ,mert nem tudta olvasni a játékot és helyzete sem volt nagyon kialakulóban.

Szerintem Wenger még nem állitotta volna be Persie-t ha Eduardo nem sérült volna le,de nem volt más választása Wengernek,hiába van hosszu kispadunk ha nem elégé érettek még a feledatra fiataljaink,sajnos ez dönti el a bajnoki cimmet részben.Én ugy hallottam Wenger nyáron 70 milliót fog kapni átigazolásokra nyáron,de igy is csodaszámba megy szinte ennyi sérültel jelenlegi pozicionk,ki hitte volna?

Tulajdonképpen egészvégig egykapuztunk és ki is egynlitedtünk 88 perc tájékán,de túl késön jött a gól de ami utolso 10 tizpercben történt az valami hihetelen volt,ijen izgalmakat rég élt meg az Emirates,de nem születtet eredmény és döntetlennel zárult a találkozó.

Arsenal - Middlesbrough 1-1

Gólszerzök:

Aliadiere '25 , Touré '88

---------------------------------------------

Cesc nyilatkozott:

Több eltiltást Martin Taylor-nak

A spanyol játékos úgy érzi,hogy szándékosan akart sérülést okozni Da Silvanak

"természetesen öt hibáztatom a történtekért"

"persze sohasem fogja asztmondani,hogy szándékosan tettem"

"Egy nagyon jó játékos nem lehet ott a nemzetével az Europa Bajnokságon,és nem segitheti saját csapatát bajnoki cimhez,Erre az elkövetöt eltiltják 3 kis bajnoki meccsre"

"Ez nagyon igazságtalan és nem fair Eduardoval szemmben"mondta Cesc 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr11382575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása