Poll helyett inkább a foci

 2008.04.06. 20:59

Sajnos Tibibácsi a tibicsokira fokuszált és igy a második 1:1 döntetln született az Emiratesben,de még igy is maradt egy kivánságom,és az lesz a harmadik,a jövö heti bl mérközés.Ne felejcsétek három a magyar igazság!

A szombati meccsröl

Az elsö félidö nem hozta meg  kelöképp aszt az átütő eröt ami nem is csoda hiszen 1 héten 3 mérközést játszani nem kis teljesitményt,ezért is volt felemás ez a találkozó.Wenger szinte League kupás felállással rukolt elö hiszen ö se tudta mitévö legyen,mert sérülések nehezitették döntésében.Közben Crouch betalált 42 percben egy gyönyörü gólal,sajnos válaszolni nem tudtunk és le is fujta a játékvezetö az elsö 45 percet

Második félidö hozta meg az Arsenal arculatát leginkább,de még igy is érezhetö volt Sagna,Rosicky,Edu hiánya,mert elégé darabosra,játéktördelésre sikeredet a találkozó ami nem jellemzö a mi játékunkra, de annál jóban a labdabirtoklás,de még igy is akadtak helyzetek jószerivel.
Közben Bendtner betalált az 54 percben és evvel kijavitotta saját maga bakiját,ez igen.

Wenger gondolt egyet és lehozta J Hoyte-tot és a tecnikás Adebayort hozta be minden reményével.Jobb és magabiztosabban támadtuk le az ellenfeleinket de evvel megbénult a védelmünk és a pool eszt probálta kihasználni több kevesebb sikerel,közben kettészakadt a pálya javarész Benitez cseréinek köszönhetö, igy Gerrard beállásával ök is támadobban léptek fel ellenünk ,de eredmény nem született.Végeredmény Arsenal : Liverpool 1-1

Pozitivum hogy Walcott egyre jobb formával bir és reménykedem további jó szereplésében. Wenger jóval többet fogja szerepeltetni ha igy folytatja mert kezdi felvenni fizikálisan a pl ritmusát saját párharcain belül,bár a gyorsaságával sosem volt gond inkább nem volt elégé magabiztos helyzetek kihasználásával,talán még az erönlét ami egy kicsit megtréfálta ,de ez már a múlté mert Walcott felnött a feladathoz.Kezdöben van a helye.

Kérdés, miért nem játszja Wenger Denilsont ebben a szezonban?!Tavalyi bajnokin rendszeresen jól teljesitet,nekem hiány érzetem van,nektek nem?!  

Almunia-Hoyte-Gallas-Touré-Eboué-Flamini-Gilberto-Traoe-Fabregas-Walcott-Bendtner

Csere: Adebayor-Clichy-Hleb

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr91414181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása