Nem vagyunk elég jók?!

 2008.04.15. 19:52
Bin Laden-re aszt mondták évekkel ezelött hogy a légynek sem tudna ártani,erre  tessék,szeptember 11.-Miért is mondom eszt?Mert napokban John Terry leirta az Arsenalt a kijelentésével.

...John Terry szerint azért nem nyert semmit az Arsenal,mert kevés az angol játékos,márpedig nélkülük nincs meg az a harci szellem,erö és elszántcság ahhoz ,hogy az évad végéig kitarcson a lendület.Tényleg kellenek nekünk angol játékosok?!Erre csak aszt tudom mondani,hogy az Angol válogatott miért nem tud eredményes lenni nemzetközi viszonylatokban ha anyira tudnak küzdeni és hajtani?
Mindegy,nem én vagyok a megfelelö ember aki megmongya a frankot,ahoz én túl kevés vagyok.Egyébként John Terry tényleg nagyon tud küzdeni,és remek játékosnak tartom,le a kalappal elötte,de kicsit túlzásnak tartom a kijelentését,talán ha nem lennének sok sérültjeink és rossz biró itéletek ellenünk,talán már meg is lenne a bajnoki cim.Egyébként is nem mi vagyunk az elsök és az utolsok a nagy csapatok közül akik nem nyertek semmit az idén -hogy a Fabregas szavaival éljek.
Jövöre az egész europa tölünk fog rettegni,ha sikerül Wengernek összefogni a csapatot és némi pénzt költeni David Villa-ra.
Ugylegyen?

Apu!- miért van az hogy Adebayor többet van lessen ,mint Filippo Inzaghi?-Azzé kislányom mert ö is lessen született

Viccet félre téve azért a vártnál sokkal jobban teljesitedtünk,de ilyen a foci,sajnos.én úgy érzem rajtúnk nem múlot a dolog,remélem elcsipjük a második helyet,mert igen is megérdemli ez a nagyszerü csapat.
Nagyon szurkolok hogy Birmingham jövöre 2 osztályba folytathassa,mert lényegében ott vesztedtük el a fonalat és az egyik legnagyobb reménységünket az Eduardo Da Silvat aki már most potolhatatlan az Arsenalban.

Címkék: nem arsenal elég vagyunk jók? 2007 08

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr75427101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása