Gyöznünk kell

 2008.04.19. 00:43
Reading általában nem szokott fejfájást okozni nekünk,mert 2-3 gólal mindig megverjük öket,talán mi vagyunk a legnagyobb mumusok számukra amióta felkerültel a másod osztálybol,de ez a meccs más lesz,sokal szorosabra várható mert a kiesés szélén állnak,és úgy kell nekik a három pont,mint egy falat kenyér,ha idöben észhez akarnak térni.

Kicsit csalóka a helyezésük,mert annál sokkal jobb csapat,mint amilyen pozicioban vannak,és az idén nem kis csapatokat vertek meg mint például a Liverpool (3-1) Manchester city (2:0) Everton (1:0)szóval nagyon nagy bennük a küzdeni akarás ami aszt is bizonyitcsa hogy a 2005-06 szezonban midössze kétszer kaptak ki,mégpedig a Playmouth és a Luton Town-tól,Valjuk be azért nem kis teljesitmény!

Dicséretet illeti öket,mert nem az a csapat aki 10 ember-rel beálnak védekezni ha kell ha nem,bár a legnagyobb gyengéje a védekezés mindössze,ezen idáig 63 bekapott gólnál tartanak,ezzel a második legrosszabb csapat a Derby után.

Nekünk ez pont kedvezö hiszen zseniálisan tudunk villám gyors kontra támadásokat inditani szélekröl és rendre ebból gól is születik.
Eddig négyszer találkoztunk és mind a négyszer megis vertük.
Reading legveszélyesebb támadója egyértelmüen Kitson 9 gólal.Általában 75  és 90 perc körül kapják a legtöbb gólt,ilyenkor a legjobban sebezhetök

Kiváncsian várom az összcsapást,és mindenkinek jó szurkolást!


Várható holnapi keret


Lehmann-Touré-Song,-Gallas-Clichy, Eboué-Fabregas, Gilberto-Hleb, Adebayor-Van Persie


Helyszin
: Emirates Biró: Peter Walton Kezdés: 13:45 Eurosport2

Címkék: reading arsenal vs elözetes

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr4432251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása