Freddie Ljunberg valoszinü hogy távozik jelenlegi klubjátol mivel költcségvetési gondjai akadtak a klubnak és ennek okai miatt távozni kényszerül,pontosabban fogalmazva Fiorentina szemet vetett volt egykori Arsenalos legendára Ljunbergre.

Az olaszok 4 millio fontot perkálnának le érte és ez a West Hamnak igen jól jönne,mivel egymilliot keresnénének rajta,de nem szivesen válnak meg töle jelentette ki nem is olyan rég a kalapácsosok Elnöke Scott Duxberry.
Ennek okai még pedig hogy fontos részét képezi a csapat  jövöét illetöen,de több mint valoszinü hogy nem tudgyák megtartani és könnyen elöfordul  a Fiorentinába  láthattyuk viszont a volt egykori Arsenalos legendát  Freddie Ljunberget.

Ljunberg tavaj nyáron igazolt a kalapácsokhoz mivel nem kapott elég játéklehetöséget az Arsenal szineiben a szerzödés lejártával ingyen távozhatott az Észak Londoni gárdához     ( minimum mégegy 1 évet lekelletet volna huznod az Arsenalban,szerintem Wenger megbánta hogy elengedte Ljungit akármenyire is sérülékeny volt az utobbi idökben).

A svéd válogatottnak nem sikerült tul jól a szezon,mivel kisebb nagyobb sérülésekkel bajlodott,de igy két fontos gólt szerzett.

Freddie a legjobban fizetett a játékos a kalapácsosoknál heti 70000 fontos fizetéssel.

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr35442336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása