Csemege

 2008.04.30. 22:55

Arsenal Vs Derby

A Derby elleni mérközésen nyertünk technikai K.O.-val a hatodik menetben,ráadásul Adebayor mesterhármasával megelözte Torrest a gólövölistán.

Mitsem sejtve a Derby igen bátran kezdett el luftballozni a mieink ellen és voltak támadásaik is,de hamar megszereztük a vezetést ugy a 28 perc tájékán Van Persie találatával.Mieink inkább kivárásra játszodtak de azért akadtak gyors ellentámadások,kontrák amelyet a Derby nem nagyon tudott orvosolni,szinte lélekben bedopták már a törülközöt amugy lelkes Derby szurkoloik elött-Nem tudom mivel érdemelte ki a Derby hogy ilyen nagyszerü szurkoló tábora van ,de sokat köszönhetnek nekik hogy feljutottak az elsö osztályba,föleg a hazai pálya viszontagságát tekintve

Közben teltek múltak a percek és 32 percben sikerült kiegyenliteniük Mc Eveley találatával,persze kelletett egy jó nagy adag szerencse is hozzá,vagy talán mi vedtük volna tulságosan könnyelmüen a figurát,de a shownak folytatodnia kell és változatlanul törtünk elöre és a 40 percben ismét átvetük a vezetést,és evvel le is zárult szinte az elsö felvonás.

Második félidöben a hazaiak inkább emlékeztettek az öreg fiuk focijához ,mint egy premier Ligás csapathoz,de kelletett a szerencse is hogy ilyen szépen fogalmaztam a hazaiakról.

Adebayor közben elkezdet ezerrel pedálozni és 59 percben már 3:1 lett az erdmény,de evvel még nem ért véget Ade gólgyártása,ráadásul 78 percben Walcott is betalált.
A csereként beállt Earnshow szépiteteni tudott,de ez még szépségtapasznak is kevés volt,mert ami ezután jött már végérvényesen betett a hazaiaknak,ugyanis Adebayor a meccs végefelé két oriási poffonal büntette a Derbys kapust,és evvel ujabb mesterhármast ért el Premier league-ben.


Éppen azon filoztam minap,hogy Adebayor tökéletes keveréke Henrynak és Kanunak-egyszerüen nem tudom eldönteni ,hogy melyik játékosra hasonlit jobban,énszerintem 50-50%.
És ti szerintetek?!
Wenger a meccs utáni aszt nyilatkozta,ha igy folytatja Ade a golgyártást közel meglehet hogy Arsenal legendává válhasson.
Csak igy tovább!!!


Arsenal Vs Derby 6:2


Gólszerzök:

Bendtner '25,-Mc Eweley '31,-v Persie '40,-Adebayor '59,-Earnshaw'77,-

Theo Walcott'79  Adebayor'81 & '89.




Ha szeretnétek egy régi Rosicky cikket olvasni akkor kattincsatok ide! www.foci.hu/teljeshir.php


Címkék: arsenal vs derby

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr25449297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása