Hirek

 2008.05.12. 09:29

 Lehmann visszatér a bundesligába?

Az már korábban eldölt,hogy német válogatott 38 éves kapusa,Jens Lehmann elhagya az Angol Arsenal együttesét.

Sokáig kérdéses volt,hogy hol véd a jövő idénben a kapus, persze csak akkor ha nem vonul vissza.

Most kezdenek tisztázodni a dolgok vele kepcsolatban.

Ugyanis a stuttgart egy éves szerzödést ajánlott a hálóörnek,aki szóban  már mindenben megegyezetta svábokkal.

Ha hinni lehet az informácionak akkor hamarosan aláirja a szerzödést a Vbf-hez.
Forrás:foci 24


Ben Arfa már Arsenal játékos?

A The Sun szerint Arséne Wenger már megegyezett a Lyonal

Az Arsenal menedzserének azt ajánlata felülmúlta a Liverpoolért,a Manchesterért,és a Chelseaiét,igy már valoszinüleg Hatem Ben Arfa már Arsenal játékos.




Richard Dunn az Arsenalban?
A News of the Word értesülése szerint az Ágyúsok a  Manchester City ir védöjével erösitenének.

Richard Dunn évek óta nagyszerü teljesitményt nyujt a City gárdájában, s az ir válogatottban is alapmber.


A 28 éves esztendös futballista ugyanakkor nemrégiben elmondta, hogy amennyiben meneszetik Sven-Goran Erikssont menedzsert,abban az esetben elhagya a klubot.


A svéd menedzser távozása biztosanra vehetö,igy kijelentése alapján Dunne csapatváltására  is nagyobb az esély.

Forrás:stopli.hu



A FIFA nem korlátozhatja az idegenlégiosok számát

Az Eúropai parlament szerint a külföldiekkel szembeni diskriminációnak tekintendö annak meghatározása,hogy hány, illetve külföldi futballista szerepelhet egy csapatban.

Az EP  ugyanakkor felszólitotta nemzetközi szövetséget,hogy tegyen meg mindet az utánpotlás-és gyermekkorú  játékosok külföldi adásvétele ellen.A brüsszeli képviselök szerint minden europai szövetséggel (UEFA)és a klubbal alá kellene iratni az"eúropai szolidaritási chartát a labdarugásban". A nyilatkozatban mindenki vállaná, hogy nem kényszerit gyerekeket arra,hogy családjuktól távol,idegen országban futballozzanak.

Josep Blatter, a FIFA elsö embere úgy tervezte,hogy a 2010/2011-es szezontól minden csapat számára kötelezövé tenné legalább négy hazai származasú játékosok szerepeltetését,egy esztendövel késöbb már öt,2012 nyarátol pedig hat olyan futballistának kellene egy adótt idöben a pályán lennie,aki jogilag hazája nemzeti együttesében is szerepelhet.

UEFA-KUPA PLUSZ HELY ANGLIÁNAK

Anglia plusz helyett kapott labdarugó UEFA-kupában,jutalom azért,mert az elsö helyen áll a Fair► -rangsorban.A plusz Kvótát-az elsö selejtezökörben-a Premier League legsportszerübb csapata kapja meg.

Forrás:Fn.hu




Wenger:Az elsö igazolások 2-3 hét múlva várhatók


Wenger nem akarja a kiszemelt játékosait leigazolását halasztani


Arséne Wenger minél hamarab szeretne játékosokat igazolni,iga a csapat jobban összeszokot lesz.Arsene Wenger megnyugtatta a szurkolokat,mondván meglesznek Flamini és Hleb(ha esetleg távozik) utódai.Tudom hogy kiket és szerintem meg fogunk velük egyezni,-Mondta Wenger.Remélem minél hamarab,tehát 2-3 hét múlva meg tudunk egyezni.Jobb lenne olyan játékosokat igazolni,akik már játszodtak a Premier league-ben,de ök több pénzbe kerülnek.Akülföldi bajnokságokban játszó játékosok olcsobak,de a leigazolásuk kockázatosabb,ugyanis beilleskedésükkel lehetnek gondok.majd meglátjük-mondta Wenger a Francia menedzser.

Forrás:Arsenal Fan site! / arsenal mania.com


Címkék: hirek arsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr23464626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása