A serleg, Wenger a fiatalokról

 2008.05.13. 17:52

Bajnok lett a Manchester

Ismét a Manchester nyerte a trófeát,igaz kelletet hozzá jónagy birói segédlet,mint például legútobbi mérközésén a Wigan otthonában mikor "jogosnak tetszö büntetöt nem adták meg a hazaiknaka, túloldalolon viszont elhamarkodottan fújt a sipjában a biró Wayne Rooney leteritése után" -szerintem feldobta magát-mindegy nem fikázni akkorok csak nem az elsö eset a rossz birói döntések a Vörös Ördögnél, de annál azért sokkal jobb csapat a Manchester hogy alábecsüljem öket, mert nagyon ütös csapat van Ferginek-kétcség nemfér hozzá, de ha Anglia-ról beszélünk,és Fair Play módon van kihirdetve,akkor egy kicsit elszomorit az igazságtalanság.Ezutal is minden elismerésem! Gratula! Jövöre a kék pirulát veszitek be!

Nekünk a harmadik hely juttot,ami nem alábecsülendö hiszen ennyi sérülések közeppete szinte felér egy aranyal.Nem is tudom milet volna ha Adebayor elmegy Afrika Nemzetek kupályára,talán az UEFA kupa helyéért küzdöttünk volna?! Nagyon nagy mázlija volt Wengernek a Togói-val,mert EDU lesérült,Van Persie-röl nem is beszélve.Szerintem elégedettek lehetünk evvel a pozicióval,mert sok minden nehezitette útunkat.
Sajnos ebben a szezonban ennyi fért bele,de jóval többre vagyunk hivatottak mint aszt sokan gondolják,és eszt jövöre be is fogjuk bizonyitani! Majd meglátjátok!

Go Gunners!!!


Wenger:Flamini elvesztése nem nagy veszteség

Arséne Wenger ugy véli,hogy bár Flaminit elvesztették,de nem lesz nehéz öt pótotolni a csapatnak


Wenger nem örül a honfitársa távozásának,de nem gondolja úgy,hogy nem tudgya öt potolni az idényben.

A francia menedzser szerint a klubnál vannak olyan tehetcségek,akik képesek pótolni a távozott,igy pl. Abou Diaby,Denilson,Gilberto, Alexandre Song.



Forrás:topfoci




Wenger végre angolokat is játszatni akar

Az Arsenalnál új szelek fújnak:Wenger a következö évben szeretne beépiteni a csapatban néhány saját nevelésü angol fiatalt

Az Ágyusok vezetöjét évek óta kritizálja a sajtó,amiért nem ad lehetöséget angol fiataloknak, s ehelyet inkább külföldröl vásáról szintén tizenéves játékosokat.Wenger szeretne megtörtni  ezt a szokást, s lehetöséget adni az Arsenal utánpótlási bázisán nevelkedö játékosoknak is,mint pl Kleran Gibbs,Mark Randall,Jack Wiltshire vahy henri Lansbury.Ahogy mindenkinek,nekik is harcolniuk kell a csapat bekerülésért,és ha elég jók, játszanak majd.Ez ilyen egyszerü-mondta a szakember "Muszály,hogy ezek a fiatolok  hozzászokjanak ahhoz,hogy milyen nyomás alat játszani. Jo volna ha Angolok is játszánának a csapatban,mert ez stabilitást adna.Ha néhányukat betudnám épiteni,boldog leszek,Gibbs,Wiltshire, Lansbury például mind az elsö csapat keretében lesznek a következö idényben.De nem garantálom, hogy minegyikük képes lesz megcsinálni.ezt majd eldönti az idö"

Forrás:futballista /Goal.com

Péntek 21 óra Arsenal tv  Sport2  Benne Arsenal vs Sunderland

Címkék: a serleg

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr19466761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása