Ennek ellenére  az Arsenal menedzsere bizzik a csapatban, mert szerinte erösebbek,mint egy évvel ezelött


Arséne Wenger szerint a jövö évi bl-kvalifikációs körök nehezebbek lehetnek,mint az idén.

"A következö BL idényben nehezebb lesz a fötáblára jutás,mivel idén Eúropa Bajnokság is van.Biztos,hogy nem egy csapatnak kellett pihentetnie a játékosaikat a nyári torna miatt, és az idö is is kevés volt a felkészüléshez."-mondta Wenger

"Minden bizonnyal keményebb lesz,márt csak azért is,mert a keleti klubok több pénzt kapnak a játékosvásárlásra,igy erösebbek lesznek"


"Emlékeztetnem kell mindenkit, hogy Walcott és Bendtner sokal jobb a szezon kezdete óta.Söt,rajtuk kivül Rosickyt és Van Persiet is mellöznünk kelletet az idény jelentös részében.Szerintem teljesen kizárhatóaz,hogy minden évben ennyit lesznek sérültek"

"Ami a legfontosabb, hogy nem estünk vissza a szintünktöl,63 pontot szereztünk tavaj,idén pedig 83,nagyon fontos lesz az is ,hogy mennyit tudunk fejlödni a következö idényben."-mondta a Francia menedzser,Arséne Wenger.

Forrás: arsenal fan site! /arsenal.com


Vela útlevelet kap

Carlos Vela néhány napon belül kézhez veheti spanyol útlevelét,igy az utolso akadály is elhárúl a nyári érkezése elöl.

A Spanyol kormány 2006 juniusában fogadta el Vela állampolgágsági kérvényét,az engedelyezési folyamat pedig a következö pár napban végre lezárul.Uj útlevelének köszönhetöen , mint Eúrópa Unios állampolgár,Carlos szabadon vállahat munkát Angliában.
Ossasunában kölcsönben szereplö mexikói balszélsö igy már biztosan csatlakozik az Arsenalhoz

Forrás:arsenalhungary.hu

Címkék: a szerint wenger bl...

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr28469164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása