Az Angol szurkolok általában tisztelik az ellenfél labdarugóit,néhány elvakult szurkoló töbször is megalázta futballistákat
. Jens Lehhmannt szerint nem volt olyan idegenbeli mérközése ahol ne nácizták volna le

Jens Lehmann nyáron távozni fog az Arsenaltól,ennek apropójábol mesélta el interjúban, milyen érzéssekel hagyta el Angliát. A 38 éves kapusnak voltak fájó pont a légios élettel kapcsolatban.Lehmann elmondta,hogy szinte minden idegenbeli meccsen megalázták, hiszen alig hogy beállt a kapuba,a szurkolok náczi disznónak nevezték.A hálóörnek volt felkészülni az ilyen sértésekre, de megszokni soha nem tudta ezeket a bántó jelzöket.



A válogatott kapus persze hangsúlyozta, hogy mindez csak egy kisrésze a nézöknek, a drukkerek töbsége tiszteli az ellenfél játékosait.Sajnos Lehmann 11 éves fia is megtapasztalhatta néhány ember németellenes felfogását,hiszen 2007-ben végén az egyik rögbimeccsen öt is lenácizta az egyik rivális srác.


Megj.
A magyar embert pedig szószerint leköpdösik, ha nem tetszik valakinek az arca,nemrégen azért költözött haza egy fiatalt pár mert már nembirták idegileg a lelki gyürödé,tényleg nem könnyü az élet Angliában,de miért ilyen szélsöséges ez az ország?! Lehmannt megtudom érteni, hogy miért is volt ilyen ingerékeny néha,mert ezen szavak igen súlyosak és bántóak.Most akkor ki is a rasszista ha már itt tartunk?!



Senderosnak még vannak reményei az Ágyusoknál


Az Arsenal hátvédje nem tart a konkurenciától,jövöre is az Ágyusoknál marad

Arséne Wenger kijelntette , miszerint szeretne egy minöségi hátvédett igazolni a nyár folyamán,Senderos biztos a jövöjét illetöen.

A svájci játékmester az utobbi idöben kikerült a kezdötizenegyéböl,de elmonta nagyon várja már az új idény kezdetétt.

"Még két év van a szerzödésemböl és a menedzser is szeretné,hogy maradjak"

"Nagyon jól érzem magam Londomban és remélem, hogy a következö szezont itt töltöm  majd."-mondta Senderos

Senderos nagyon bizzik a hogy kitartanak végsökig a következö szezonban,mert csapata képes lesz rá.

"Jól keztük a szezont és 5 pont elönyböl elveszteni a bajnokságot nagyon szomoru dolog számunkra. Azután veszitettünk el a  Bajnokok ligájában a Liverpool ellen, ami nagyon kiábránditó volt az egész csapata számára. De tudjuk hogy jók vagyunk és eszt jövöre be is bizonyitjúk".-mondta a svájcisapkás óramű pontosságal

Forrás:topfoci / plfan.atw.hu

1 KOMMENT

Egyszóval én tisztelem becsülöm Senderost mert igazi Arsenálos,igaz vannak rosszabb idöszakai de kinek nincsen,ha egy csatár nem lö gólt aszt hamarabb elfelejtik ,mintha egy védö egyszer bakizik és abbol születik a gól ,akkor szinte hónapokig arról beszélnekl de béna is volt hogy nem tudott szerelni,és még sorolhatnám!
Ne felejcsük el,hogy Senderos fontos része volt a nagy BL menetelésben amikor a döntöig jutott a csapat,ráadásul rekordott is döntöntünk, mivel nekünk volt a legbiztosabb védelmünk, Lehmannal az élen.Tehát nem véletlenül szavazz ennyi bizzalmat Wenger a fiatal védönek,én nagyon örülnék ha Wenger többet játszatná,persze eszt saját magának kell kiharcolnia a fönök taktikájánk köszönhetöen.Észrevettem mikor egyre többet játszatta Wenger sokkal pontosabban játszott és nembeszélve arrol hogy fontos gólokat is szerzett.Én nagyon szeretném többet a pályán látni a következö szezonban ,mint ebben az idényben,természetesen remek játékkal,mert inkább egy Senderos ,mint egy nagyképü Flamini. /:D)

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr99479405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása