Arsenal csatára Robin Van Persie szerint csapatának bőkezübbnek kell lennie,ha nem akar folyton a fontos játékosok elvesztésétöl rettegnie

A támadó szerint az ágyusokat fizetési rendszerük akadályozza meg abban, hogy komolyan fel tudgyák vebni a versenyt a Manchester Uniteddel és a Chelsea-vel.

Ebben az átigazalosái idöszakban Flamini már távozott és ugy tudni ,hogy Hleb határán áll annak, hogy megegyezzen a barcával.

Az Arsenal az eggyetlen nagy csapat angliában melynél van felsö határ a béreket illetöen.Persie szerint eszt újra kell gondolnia vezetőknek.

"Az Arsenalnál van egy megszabott határ, ami fölé nem mehet a fizetés"-mondta a holland válogatott

"Nem akarnak hatalmas összegeket fizetni, de szerintem néhány szinten feljebb kéne menniük"

"Ha együtt akarjük tarani a csapatott,akkor a tagjait boldogan kell tartani.27-28 éves ember könnyen dönt egy olyan csapat mellett, ahol háromszor - négyszer többet kereshet"


"Ha az Arsenaál is  képes lenne ekkora fizetést ajánlani, biztos vagyok benne , hogy maradnának a játékosok"

Forrás:Eurosport.com/angol-foci.hu


 Emanuelle Petit cikk !!!

www.bulvarsport.hu/sporthirek/eltunt_labdarugok_emmanuel_petit_a_kaszinoban_is_szerencses




A Barcelona Adebayort szeretné, és Hlebbel tárgyal


A Barcelona az elmúlt években elég sok Arsenál játékost szeretne leigazolni.Idén Hlebbet és Adebayort, és egykori Barca nevelést Cesc Fabregast.

A Barca kész lenne magas ajánlatott tenni Adebayorért

Állitolag Hlebbel tárgyalásba kezdtek.Hlebért az áránál is több pénzt adnának,ha a játékos is szeretne odaigazolni.

A Barca tulajdonosa elmondta, hogy az Arsenalból nehéz lesz igazolni,igy lehet hogy Milanóból igazol.Zlatan Ibramihovic a kiszemeltje

Forrás:arsenal fan site!


Arséne Wenger továbra is abban hisz,hogy fiatal tehetcségeket kell vásárolni szerte a világbol,hiába hivja fel figyelmét az UEFA arra,hogy nem ez a jövö útja a futballban
                                                                                                            
Arséne Wenger, az Arsenal edzöje hosszú évek óta aszt a taktikát folytatja,hogy tinédzserkoru játékosokat vásárol, aztán aki átmegy a a probán,azokból csinál csapatot.

Legújabb kiszemelt-francia sajtó szerint meg is szerezte az angol klub-a 17 éves Francia Francis Coquelint,aki nem rég véget ért U-17 Europa Bajnokságot-ahol a franciák másodikok lettek-sérülés miatt kihagyta,de az orvosi vizsgálaton átment az angoloknál.A másodosztályu Stade Lavalloi középpályása ingyen került az Arsenahoz,a másik két kiszemeltSamir Nasry és Clement Chantone ami nem két fillérbe fog kerülni a klubnak.Egy másik tinit is tesztel az Arsenala Ghánai Accra Hearts Oak játékosa,a 16 éves Thawrick Jibril is London vendége lesz

Forrás:óbudai sport

Címkék: az kell tobbet arsenalnak fizetnie

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr83493807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása