Amszterdam bajnokság agusztusban

 2008.06.08. 16:05

Hivatalossá vált Amszterdami felkészülési torna progjamra

Az Arsenal cimvédöként vág neki az eseménynek, miután tavaly a Lazio és az Ajax legyőzésével elhóditottuk a serleget.

A Marco Van Basten személyében új edzövel rendelkezö holland együttessel ismét megmérközünk, másnap a többszörös UEFA-KUPA gyöztes Sevillával mérközünk meg.
A tornát José Mourinho csapatával az Interel egésziti ki.

Ahogy az Emirates-kupán,úgy itt is minden rúgótt gól pontot ért,pontosabban minden rúgótt gól 1 ponT,döntetlen szintén, és a gyözelem esetén 3 pont,igy lehetöség van a javitásra a csapatoknak.

Mérközések: Agusztus 8 péntek
  • Inter-Sevilla (19:00)
  • Ajax-Arsenal (21:15)
Mérközések:Agusztus 9 szombat

  • Arsenal-Sevilla (19:00)
  • Inter-Ajax (21:15)
Magyar idö szerint !



Arséne Wenger kinézte magának Yoan Gouffran-t




A 22 támadó a 2006-07-es szezonban feljutáshoz segitette csapatát az Sm Caen-t,a liga kettöben az év játékosa dijat is megkapta.

Az elmúlt idényben aztán az elsöossztályban újoncként a tizedik helyen végzet a gárda,nagyban köszönhetö Guffran teljesitményének, aki tiz gólt szerzett.


A tehetcséges játékosra felfigyelt a Bourdeaux és a Lyon,és most az Arsenál is. Lehetcséges hogy Arséne Wenger ajánlatott tesz az ifjú játékosért,de ez még közel sem biztos!

Forrás:stopli.hu

Címkék: torna amszterdami

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr44509802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása