Interjú !!!

Fabregas rajongói szerint az Arsenal történetének egyik legjobb középpályása,ha többre vagy kiváncsi kattincs ide! www.metro.hu/sport/labdarugas/cikk/255734




Gilberto figyelmeztette a fiatalokat



Gilberto hat éve van az Arseanalnál, és nagyon úgy tünik még egy évet biztosan marad az Ágyúsoknál,hiszen mind ö, mind Arséne Wenger részéröl esélyes a hosszabbitás.

Azonban azt ö is jól tudja, hogy a csapat sikeres legyen, jó lenne megörizni az egycséget a következö szezonra.Két távozonk biztos van, Flamini és Jens Lehmann

Az Arsenal újabb játékost veszithet el,hiszen úgy néz ki, hogy Alex Hleb is elmegy Londonbol,illetve Adebayort is csábitja az egyik olasz klub.

Gilbertonak ez azonban nem tetszik: "Nem tudom mi játszódik le a fejükben ,de egy kicsit tovább kéne itt maradniuk"

"Lehet hogy valami teljesen mást akarnak kiprobálni,de az biztos, hogy az Arsenalnál remekül tudják fejleszteni magukat, és nagy dolgot vihetnek véghez ennél a klubnál"

"Ez egy nagyon fiatal csapat, és folyamatosan fejlödik. Nagyon jó lenne, ha a játékosok kivétel nélkül maradnának.Nagyon fontos , hogy mindenki összetarcson, és senki se távozzon egy sikertelen év után"

"A szezon vége óta nem beszéltem velük, de a véleményem még mindig ugyanaz: az Arsenal nagyszerü klub, és fantasztukus játékosok játszanak itt"

"Mindig egy szerencsejáték klubbot váltani.Ott minden más.Elöször ott nem tudod, hogyan müködnek a dolgok ott a dolgok.Nem tudod, hogy játszik a csapat,még azt sem tudod,hogy egyáltalán te hogy fogsz ott játszani"

"Nagyon jó lenne, ha mindenki maradna,föleg Alex és Emmanuel.Itt minden ki jól ismeri egymást.Jobb hejzetben vagyunk, mint tavaly,és az ide csalódottságunk inspirálni fog minket a következö szezonban a jobb erdmény elérésében"

"A következö év nagyon fontos lesz számunkra,jó lenne nyernünk valamit, hogy fentarcsuk a motivációnkat"

Nemrégen Robin Van Persie kritizálta David Fiszmant,hogy sokkal kevesebbet keresnek, mint a rivális klubboknál.Erre a Gilberto a következöket mondta:

"Mikor nyersz valamit
akkor sok minden megváltozik.Jobb szerzödést kapsz,több pénzel"

[Hamarosan szezon összefoglaló!]

Forrás:Arsenal fan Site!

Címkék: a gilberto fiatalokat figyelmeztette

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr89511525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása