Megvan az elsö nagy igazolás

 2008.06.16. 11:20

Cardiff Citytöl egészen Londonig,17 éves Walesi tehetcséget igazolt Arséne Wenger, kb 5 millió fontért.


Wenger-re jelemzö hogy utolsó pillanatban igazol játékosokat, most nem akarja véletlenre bizni, és megis van az elsö nagy igazolás,Aarom Ramsey a Cardiff Citytöl.
A csodagyereknek titulált Walsey kisherceget "magánrepülögéppel szállitották Eb-re tárgyalni hogy ott találkozhasson Arséne Wengerrel egyes hirforrások szerint.

A kis Gigst több nagy klub is megszerette volna szerezni többek között  a Manchester Liverpool és az Everton. Ramsey mégis az Ágyúsoknál kötöt ki, mert itt jóval több esélyük van a fiataloknak a bekerülésért.Sajnos nincs hivatalos adatt, hogy hány évre, és menyiért igazolták a játékost, de úgy 5 millió font körül tippeli egyes hirrforások.


Wenger nyilatkozott a játékosról:

"Nagyon boldoggá tesz minket, hogy leigazoltuk Aaron Ramseyt-t."-mondta Wenger

Ö egy nagyon fiatal játékos, aki a Cardiff Cityben és Walesi korosztályos válogatottban megmutatta mire is képes. Mégcsak csak 17 éves, de nagyon intelligensen és  éretten játszik."

"Bár leginkább a középpályán lehet látni,sokoldalu játékos,aki képes kivenni a részét a védekezésben is"

"Már várjuk, hogy üdvözölhessük Aaront a felkészülés megkezdetésekor"

Aaron részéröl is megtiszetelö a Londoni klub

"
Büszke vagyok arra,hogy olyan nagy klubok is érdeklötem irántam,mint az Arsenal,a Manchaster United és az Everton."-nyilatkozta Ramsey

"Végül olyan jó döntést hoztam,ami a legjobb a jövömmel kapcsolatban."-tette hozzá a 17 éves játékos,Aaron Ramsey

"Nem volt könnyü elhagyni Cardiff City-t,mivel ö volt a nevelöegyesületem remek szurkolókkal, megszeretném köszönni mindazt a támogatást és segitséget, amit ott kaptam karrierem korai szakaszában"

Forrás:angolfoci.hu




Címkék: az ramsey aaron ágyúsoké!

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr72523407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása