A Togói-ról

 2008.07.16. 18:57

Adebayor már biztos hogy nem megy a Milanhoz,de az átigazolási szezon még javában folytatodik,és aszt is szinte biztosra veszem hogy lesznek még neki kéröje sajnos, de én bizom Ade maradasában, mert nagyon fontos része a csapatnak, és nem egyszer nyilvánitotta ki mély érzelmeit a klub iránt.

Ade rendkivüli gólveszélyes és fejjel is nagyon hatékony tud lenni, ami nagyon fontos tényezö,még a Nicklas Bendtner nevét is megkell hogy emlitcsem ,aki még ilyen jól fejelö a csapatban, és ezt bebizonyitotta a 07-08 szezonban. Az Arsenal játékába igen is kellenek jó fejelö játékosok,mert széleken vezett kontráknál,szögleteknél,és pontrugáspknál ez szükségszerü-ez tény.

Sajnos pontos statisztikám nincsen, hogy menyiszer volt eredményes fejjel,de az biztos,hogy nem kevésszer talált be az ellenfelek hálójában,ezért is kell nekünk a Togói fenegyerek.

Ha jobban belegondolunk, hogy az Arsenal játékosai átlagban igen alacsonyak akkor elgondolkodik azon az ember ,hogy Adebayor menyire is fontos része a csapatnak.

Nagyon nagy veszteség lenne a klubnak,ha eligazolna, és ezt Peter Hill-Wodd az Arsenal elnöke nem régen adótt nyilatkozatában kijelentette, hogy semiképpen sem szeretnének megválni töle.

" Azt szeretném hogy Adebayor maradjon."-mondta Hill-Wood a Daily Telegraphnak

" Adebayornak még sok idö van hátra a szerzödéséböl, és semmiféle hajlandóságot nem mutatunk rá hogy elengedjük "

Címkék: a nagy togói

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr64571418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása