Arsenal vs Aston Villa

 2008.02.29. 23:24

 

Emiratesben játszani félgólt jelent,még akkor ha Aston villa az ellenfelünk.Kiváncsi leszek Robin játszani fog-e ,mert 1-ék nem ék.Mondhatnám ott van Bendtner de 90 perc sok neki,talán második félidöben.Walcott pedig nem kimondott csatár és  4-4-1-1 fellálás nem túl elönyös hazai pályán,kikell használni szigorúan hazai pálya elönyét és 4-4-2 mondanom sem kell,mert Red Debils nyakunkon van és ráadásul nagyon könnnyü ellenfelet kaptak,hogy az a.....?! 

Wenger van gondban,nehezedö nyomás, jövöhét Milan meccs,Edut elvesztettük jó egy évre/Ilyen a futball sors sajnos/ meg kell nyerni még ha kinkeservesen is, a papirforma is melletünk szól tehát Go Gunners!!! 

Megkell jegyeznem odds mesterek bizakodásnak adnak tanulságot és remélem beigazolodik a jóslatuk.szerintem kicsit erös az 5.20,de lehet csak én vagyok beparázva.megkell hagyni jól igazoltak és megfelelö pozicióba.tavalyi szezonhoz képest sokkal jobban szerepelnek és 6 a tabellán 47 pontal akárcsak a Liverpoolnak.Nem gyenge csapat az biztos,föleg ha John Carew pályára lép akkor rendre is veszélyesztet sajnos.

Lehetetlen megjósolni az összecsapást mert sok a sérült és nem lehet tudni kiket rakbe wenger a kezdö 11-ben,énasztmondom 2 esélyes,nyerünk vagy döntetlen-én azért elöbbire voksolnék,mert Emiratesben játszani eleve félgólt,elönyt jelent.

 

Tippmix
Arsenal vs Aston Villa1.483.555,20

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr19360181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása