Itt az idö!

 2008.03.03. 22:12

 

Hétfön késő este,egy nappal a bl mérközés elött

    ...és egy kicsit fáradtan 

 

Óriási izgalommal várom a holnapi sorsdöntő összecsapást,mert nem mindenapi esemény ez az Arsenal történelmében,bár még mindig sokk a sérült azért biztatóbb a helyzet,mivel Van Persie felépült és igy Adebayoral igen tekintélyesebb az Arsenal.

igen,eljött a mi idönk hogy végre valahára maradandot is alkosunk és evvel beirva a futballkönyv történelmébe.

Milyen szép is lenne ha valóra válnánának álmaink ennyi kudarc után?!

Az Arsenál igen is megérdemelné eszt a megtiszteltetés a San Siro-ban hogy méltó módon és tiszteségesen helytálva és gyözelemre törve búcsúztatná az egyik világ legjobb csapatátát, a Milánt/de ez nagyon kemény dió lesz mégha rengeteg a sérült föleg a hazaiak részéröl-ha igazak a hirek?!

De sajnos még nem lefutott a mérkérközés és bármi lehetcséges és bármi megtörténhet sajnos nem mehetünk biztosra ,mert könnyen megboszulhatja magát,fogalmazhatnák úgy is nem szabad hibáznunk, föleg a Milan ellen nem,elég egyetlen hiba mindkét fél részéröl és egyszer csak mindenek vége.100% adrerallin vagy 100% infúzió.

De elfog jönni a mi idönk ,és ell is jött a mi idönk,mivel maradandót kell hogy alkossunk,  evvel beirva a futballkönyv és Arsenal történelmébe e nemes eseményt,Edu-ért,klubbért + mindenkiért?

Mi lehet Wenger móttója,a fegyvere,mi motiválhatja kellöen legjobban a siker elérésében, ha nem a  bajnoki cim megszerzése,de ez nem kérdés

KI fog nyerni?

kell-e áldozatokat hozzni?

Elég lesz a 90 perc?

Ki lesz az aki betalál?

Számtalan kérdések kavarognak bennem,hiszen hadban állunk és végsökig ki kell tartanunk,mert miénk ez az álom,senki mássé. Arsenal Forever!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr100364266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása