Ágyugolyófutam

 2008.03.14. 23:32

Gondolatébresztö

--------------------------------------------- 

Tessék, mekaptuk a Liverpoolt a Bl-ben.Ök az egyik legjobb formával biró csapat mostanság a bajnokok ligájában,igaz a pl-ben nem mindig megyözöek.

Talán abban lehet a siker titka hogy rengetegen jöttek és mentek a csapatból,és nem elégé kiforrot,összeszokot a csapatszellem -talán annak is köszönhetö pl-beli pontvesztések sokasága.

A másik az,elözö évi bl-ben döntösek voltak ,általában ez nem jó elöjel nekik,hiszen a rákövetkezö bl-ben nem szoktak jól teljesiteni azon csapatok akik döntösek voltak-ez nekünk jó elöjel.

Az biztos akkor sem lesz könnyebb dolgunk,de ha legyürtük a Milánt akkor jöhet a Poll is az útvesztöbe.Ámen                      

Ja...a két tavalyi Bl döntös megverjük,akkor mi leszünk a világlegjobb csapata,ehez mit szóltok?!

Wenger nyilatkozata

"Pechesek vagyunk:az elözö körben a Bl cimvédöjét búcsuztattuk,most pedig megkaptuk az ezüstérmest,nem könnyü párositás,de képesnek tartom magunkat,hogy bejussunk az elödöntöben."

"Már igy is jól ismerjük leendö ellenfelünket,április elején ráadásul háromszor is találkozunk.Nagy kihivás,de érdekes feladat".

-Marcello Lippi szerint Arsensl nyeri a bl-t.

-Viera szerint a két angol-tól várja a gyözelmet,igaz hogy a Pool részesiti nagyobb elönyben,mivel a több tapasztalat melletük szól,de Arsenal sikerének is szivböl tudna örulni.

-megjegyzem, a Milán ellen is a tapasztalatt szólt és mégis forditva sült el,most sem lesz ez másképp,valószinüleg.

 

Adebayor nemrégen szimpi nyilatkozatott adott napokban.

"Én egy csatár vagyok,és nem engedhetem meg magamnak,hogy egy középpályás /cRonaldo/gólerösebb legyen nálam",mondta a Togói válogatott.

"Be akarom bizonyitani,több gólt is tudok szerezni"  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr82381549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása