Hirek frissitve 04.05

 2008.04.03. 18:51

Henry az MLS-ben folytatja?                                                       

A francia válogatott Henry-t rengeteg klub akarja megszerezni a Citytöl a Liverpool-ig és most az Amerikai Seattle Sounders csapata,a klub 150 000 fontos heti fizetést ajánlodtak.Erröl Paul Allen a csapat tulajdonosa számolt be az Amerikai sajtónak.Jelen pillanatban a Francia támadónak heti 128.000 fontos szerzödése van a katalán klubnál,jelen pillanatban nem lehet tudni hogy lenne kedve Amerikában játszani...?!

Kinek nem lenne kedve ennyi pénzért játszani?!A másik dolog Henry nagyon kilogna a sok kétballábas focisták közt,akkor inkább maragyon a katalánoknál mert elunná az életét,de a pénz beszél....

Henry eddigi eredményei kupasorozatokban:Világbajnok (1998)Europa bajnok(2000)u-18 Europa bajnok(1996)Könfederácios kupa-gyöztes(2003)Bl döntös(2006)Francia bajnok(1997)Angol bajnok(2002-04)fA kupa gyöztes(2002 2003 2005) Klubjai:Lees Ulis,Palaiseau,Clairefontaine,Wiry-Chatillon,As Monaco,Juventus, Arsenal,Barcelona.


 

Henry A legjobban keresö francia játékos

 

Az elmúlt évben 17.4 euró fizetéssel kereste a legtöbb pénzt a francia sportolók  közül.

2007 elsö felében még londonban,az Arsenal alkalmazásában mint1 51 százaléka származott a fizetésböl,17,4 százaléka felszerelését biztositó szponzorától,31,6% pedig további támogatóitól.

A L' Equipe magazine által összeállitot lista közül még 17 labdarúgó kereste a legtöbb pénzt.

A 3 helyezett nem más mint Patrick Viera 8 millóval euróval.

Forrás:MTI

Cesc Fabregas-ra igaz elövásárlási jog

Joseba Diaz korábbi menedzsere a Radio Marca és a Onda Cero mikrofónjai elött elismerte azt a korábbi információt hogy Fabregas elövásárlási joga van a barcelonának,arra az esetre ha Arsenal eladná a futballistát.

Joseb Diaz-t nem rég váltotta le Fabregas de jogi oldala nem változott,továbra is él az elövásárlási jog,de Txiki Begiristan kijelentette"aki egyszer elhagya Barcelonát,ne legyen biztos abban,hogy valaha is visszatérhet"

Fabregasnak esze ágában sincs elhagyni az Arsenalt


 

Jussi Jasskelainen lehet Lehmann utodja?

Arsenalt sokszor csikócsapatnak is emlegetik ám a legfontosabb posztot továbra sem akarja egy ifju  tehetcséggel megoldani a kiváló tréner Mr Arséne Wenger.

 

Seaman és Lehmann után Jasskelainen lehet a következö lehet a klub elsöszámú kapusa.

Bolton kapusa most tőlti be a 33.születésnapját.,de Ágyus kaput-multat akár 4-5 évig megoldás lehetne számunkra

A kapus 11 szezon után elhagya a Boltont ,de mindenképp Angliában szeretné folytatni.

Az Arsenal mellett még az Aston Villa is erösen érdeklödik mert jelenlegi kapusuk Liverpool-tól kölcsönben van és sokkalják a 10 millió fontot ,és igy új kapus után néznek

Forrás:topfoci


Wenger életfogytiglant ajánl a bundázoknak

Francia tréner örökkös eltiltással büntetné a bundázó játékosokat,nyilvánoságra került egy pl csapat nem is olyan rég,mert 50ezer fontot kapott azért hogy kiálittatta magát egy bajnokin és három csapatársát is rávette,hogy kövessenek sárga lapot érö szabalytalanságot

Biztos vagyok benne, hogy 100 játékosból 99 százaléka semmi köze sincs a sportfogadási csalásokhoz -nyilatkozta Wenger.-Viszont eszt a 99 becsületes játékost akkor lehetne megvédeni ha aszt az egy játékost soha többé nem engedjük a futbalpályára.A fogadási csalok kivétalével mindenki másnak az érdeke.

A becsületesen készülödö játékosok érdekében haladéktalanul el kellene árulni a vétkes futballista nevét-nyilatkozta Wenger.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr95410049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása