On-line

 2008.04.07. 21:14
 




















Gondoltam egyet és elátogattam egyik liverpool magyar honlapjára hátha találalok valami friss informáciot Benitez részéröl a holnapi bl meccsel kapcsolatosan ,és kiváncsi vagyok az ottani forumozokra ki mire gondol és mire számithatunk Anfielden.

Tessék egy Benitez inter-you de nem a vámpirral


"Nagyon nehéz 0-0 játszani és én nem is tudom hogyan kell"
"Bizzunk magunkban,ugyanakkor aszt is tudgyuk hogy nagyon képzett játékosaik vannak és tudnak idegemben is jól játszani,és nagyon veszélyesek".

Tehát Benitez nem láttja értelmét hogy gól nélküli döntetlenre játszanának az Arsenal ellen.

Forumozok nem nagyon tudtak utban igazitani,mert kitértem elölük.Sebaj

Mi lehet az ami az Arsenal mellett szól?!

►Mi egycséget alkotunk a csapaton belül,a Poll inkább egyéni akciókbol veszélyesztetnek de ez jóval nehezebb ,mint ha egy csapatként játszanának. Mieink legalább összefognak mert mindig vann egy érkezö aki besegit akár a támadásban akár a védekezésben,és még nem beszéltem a csapat sokszinüségéröl,mert hiresek a játékosok több helyen helytállni,és alkalmazkodni ,ezért is van meg benünk mindig a gólhelyzetek jóval töbször mint az ellenfél  esetében.Bár a Poolt nem akarom lebecsülni mert igazi bl specialista és nem utolsó sorrban igen rutinosak is,de valjuk be Arsenal ellen nincs orvoság ha 1x Wenger henger beindül.

Én erösebbnek éreztem a poolt elözö évi bl felállással,de az is lehet hogy nincs igazam.
Ök is nagyon hasonló helyzetbe vannak,mint mi,föleg a pl-ben ,de mi jobban jöttünk ki belöle és vann még esélyünk a bajnoki aranyéremhez is,tehát eredményesebbek vagyunk ,mint ök gólövésben.igaz nálunk több a sérült de nem hinném hogy ez dönheti el a továbjutást,mert nem lesz gyenge a kezdö-11,ha hinni lehet a forumoknak.Szerintem 4-5-1 nem elképzelhetetlen.

►Arsenal:Lehmann,Diaby,Fabregas,Touré,Senderos,Gallas,Van Persie,Hleb,Flamini,Song,Gilberto,Clichy,Almunia,Adebayor,Bendtner,Eboue,Hoyte,Walcott

Walcott beszélgetet Wengerrel

A fital támadó nem mindenepi tettre szánta el magát nemrégiben,egyik edzés után odament Wengerhez ,és aszt mondta neki,szeretne vele beszélni.A francia tréner meglepödött,de természetesen meghallgatta játékosát.Walcott szerint a megbeszélés sikeres volt.

►Nagyon nehéz volt elszánom magam,de örülök hogy megtettem, és ami a legfontososabb,hogy a mesteren is aszt láttam,boldog,hogy ilyen merész feltörekvö játékosa van-nyilatkozta Walcott.
elmondtam neki hogy tudom hogy fiatal vagyok,de szeretnék többet játszani,és ha valamit nem csinálok jót,akkor aszt jelezze.Kikértem a tanácsát,hogy mit tegyek,mert szeretnék többet játszani

Forrás:Magyar premier league szurkoloi oldal

Wenger még hisz az aranyéremben

"Nem hinném hogy eldölt volna bármi is.A többi csapat eredménye is számit,amig van matematikai esélyünk,addig nem mondunk le a bajnoki aranyéremröl.A forduló elött is aszt mondtam,hogy legalább 5 gyözelem kell ahoz,hogy elérjük a céljainkat"-nyilatkozta a kiváló tréner Mr Arséne Wenger.

Criss Kirkland potólna Jens lehmannt az Arsenal?►A Wigan kapusa várhatóan 6 millio fontért válthat klubot,ha a tréner mellette teszi le voksát.Kirklend tökéletes partnere lenne Almuniának,mivel a Német hálóör honapok ota elvágyodik Londonbol.Igy már nem küzd a csapatba kerülésért mint korábban

►Lehman napokban nyilatkozott a sorsáról.

"Egyenlöre még nem tudom eldönteni,hogy mihez kezgyek az összel"-nyilatkozta Lehmann.
"Játszani fogok még az Eb-n,de ha nem jön ajánlat lehet hogy felhagyok a futballal!edig ugy gondolom

Címkék: liverpool bl arsenal vs

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr27415925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása