Nacer Barazite 19 gólnál tart

 2008.04.20. 13:10
                                                           
Közel már az idö,hogy Arsene Wenger bevesse az Arsenal 17 éves csatárát,Nacer Barazitét.
A marokkoi származásu Holland  futballista jelenleg tartalékcsapatban futballozik.
Két kupameccsen  már szerepelt a felnött  együttesben ebben az évben.
A kis Barazite középpályásként érkezet az Arsenalhoz 2006-ban a Nec-töl,de mostmár egyre többet a csatársorrban játszik gólérzékenysége miatt.
Renkivül intelligens és képzett futbalista,aki jól lát a pályán.Kedvenc játékosa Dennis Bergamp

Barazite Angliai szerödése után elmondta nem könnyü angliában focizni és felkell nönie mentálisan a feledathoz,de nekem nem okozott gondot a váltás.
Wenger is lehetöséget adott neki a nagycsapatban.
Ugyan az utobbi idökben sérüléssekel bajlodott,igy is 19 gólnál tart,valoszinü Wenger elöbb-útobb dönteni fog a sorsárol,vagy kölcsönadja egy kisebb klubhoz,vagy felhozza a felnött kerethez.A válogattotban is az idösebbek közt szerepel,már tagja az U-19-es válogatottnak.

Cikk:Arsenal Fan Site!-G Portál

Arsenal Vs Reading 2:0

Szombaton a Reading-el játszodtunk és 10 perc alatt eldölt a három pont sorsa,köszönhetö Adebayor (30) és Gilberto (38) találataival,igaz a Reading nem mondhato hogy luftballozni jöttek ide az Emiratesbe,mert annál sokal jobb csapat,de igazi veszélyt nem jelentettek számunkra,mondhatnám aszt is sima meccs volt.

2 félidöben is akadtak helyzetek jó szerivel, Van Persie óriási kapufája csattant hatalmasat 70 perc körül,szinte szétforgálcsolta a lécet-derég láttam ilyet Van Persie-töl ilyen hatalmas löketet,kár hogy ilyen sérülékeny a Holland vöröskeresztes lovag.
Imádom az ö rúgotechnikáját és cseleit,IGAZI EGYÉNISÉG,remélem többet látjuk játszani a pl-ben jövöre,mert nagyon hiányzik ebböl a csapatból.Nem de?!


Megkell emlitsem Theo-t mert Óriási formával bir mostanság,és irgalmatlan kapufát lött ö is,de nem szülletett ujabb gól sajnos.-Elöre látom hogy a nagy klubok irigykedni fognak Walcottra a közeljövöben,mert klasszis játékos van elökészületben ,ez a srác tényleg elindult azon az úton,amely nem sokan képesek világszerte.Csak igy tovább!

Közben majdnem szépiteni tudott a Reading,de Lehmann sikeresen védte-nem szabad még leirni öt ,mert kiváló kapus,remélem még egy évet lehuzz az Arsenalban?
 
Végefelé Fabregasnak majdnem sikerült gólt szereznije de a kapus gólvonalon sikerült megfognia a labdát,és maradt a kettö nulla 90 perc leteltével.
Nagyon fontos mérközés volt mind Wenger-nek és fiainak,csak igy tovább!

Go Gunners!!!

Címkék: 19 tart nacer barazite gólnál

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr41433909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása