Hlebet megbüntették eröszakos megnyilvánulása miatt

Kiváncsi leszek Hleb büntetésére,mert ha 3 meccs eltiltást kapna az nem lenne igazságos szerintem. 
Gondoljunk bele,ha Martin Taylor 3 meccsre eltiltodták durva szabálytalansága miatt akkor Hleb maximum egy szóbeli figyelmesztést kaphat.
Kiváncsian várom a fejleményeket

Szolj hozzá vazze!



William Gallas interju

"Szeretném,ha a jelenlegi csapat együtt maradna,mert a játékosok ismerik egymást és, tudják mire számitcsanak a társaktöl és ha védelmünk megerösödik következö szezonra,akkor ismét nyerünk trofeákat"

"Szezon elsö felében megmutattuk védelmünk is nagyon erös,tavaszal viszont több elkerülhetö gólt is kaptunk.A támadoinkra nem lehet panasz,és ha hátul is egyenletesebb teljesitményt nyujtunk akkor biztos nyerünk valamit"

"Nem az egyes játékosok, hanem az összeségében az egész csapat rosszabul védekezet,mint összel."-mondta Gallas,aki szerint senkit sem szabad kiemelni a védelemböl"

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr31437691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása