77' Bendtner

 2008.05.06. 21:23

Everton ezúttal sem tudot diadalmaskodni nagycsapat ellen,viszont védekezésböl jelesre vizsgázott,de semmi több.Mieink igen tartalalékosan lépet pályára,de ennek ellenére is mi voltunk a labdabiztosabbak,bátrabak.
Kék-fehérek mérnöki precizitással zárták el a teret a tizenhatoson,igy nem nagyon tudtuk ziccerig kihasználni a helyzeteinket.Ezután jöttek az ivelések és akadtak meglepö helyzetek Gilberto réven,de célt téveztet.
Elsö félidöben Everton hagyott ki egy orditó helyzetet szögletrugást követöen ,de közbelépet Denilson és háritani tudott

Második játékrész elsö negyedében nagyon érezni lehet hogy majd a 80 percben...?
Közben '70 Minutumba léptunk és annak is ezred percében mikor Wenger gondolt egyet és lehozta Fabianskit,helyette a veterán mestert Lehmannt,majd a Kolo Tourét helyett a nem ismeretlen X aktákos Traorét számüzette be,mingyárt lendületesebben támadtuk és szélen sikerült megtörni az Evertoni védelmét,majd következet a 77 perc, egy szélröl Traouré remek beivelését követöen Bendtner fejjelte hálóba a labdát.
Everton eközben kihasználta mind a három csere lehetöséget de nem sok sikerel,tehát maradt az 1:0 kilencven perc leteltével.
Ahogy Wenger mondaná tipikus szezon végi meccs volt, igaz nem túl sok izgalmakal de rutinosan oldottuk meg a feladatot.



Bendtner-nek nem sok helyzete volt a mérközés folyamán(illetve a gól),de technikaliag megcsilantotta tudását az Emirates-ben.-kezdi nagyon érezni eszt a rövid passzos játékot,és ugylátom hogy élvezi is.
Kezdem érteni Wengert ,hogy miért adótt neki ennyi bizzalmat még annak ellenére is hogy voltak nagyon rossz periodusai a tél folyamán.
Szóval,áljunk meg it egy szóra!
Igen Bendtener az ötödik gólnál tart,ráadásul legtöbbször csereként lépett pályára és ennek ellenére is erdményes tudott lenni-ez ám a helyzetkihasználás!
Igaz Bendtner nagyon fiatal még és több évkel ahoz hogy érett futbalista legyen,de kétcség kivül van ebben a srácban valami,ami megmagyarázatlan,az igazság oda át van



Lehmann-nak ez volt az utolsó mérközése Arsenal szinekben,neken nagyon fog hiányozni mert öt tartotam a legnagyobbnak kapusok közt,igaz voltak utobbi idökben gyenge periodusai,de én még mindig magabiztosabbnak tartom,mint Almuniat(egyébként ö sem gyenge kapus)de nekem akkor is Lehmann a favorit.
Komolyan mondom nem jutok szóhoz,nehéz a bucsú és fájdalmas!
Minden jót!



Szétesik az Arsenal középpályálya?
www.focitipp.hu/

Érdemes elolvasni!


A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr24457363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása