Clichy hamarosan hosszabithat

 2008.05.16. 20:45

Az Arsenal szélsö védöje hamarosan új,négy éves szerzödést irhat alá az Emirates Stadionban

Clichy 2003-ban igazolt az Ágyusokhoz,ahol kezdetekben a tartalékcsapat tagja volt.Akkor vált stabil kezdövé,mikor Ashley Cole 2006-ban eligazolt a Chelsea-hez.

Ideji formájának köszönhetöen a Futballszakirok Szövetcsége bevállasztotta azok közé,akik közül kikerült az "Év játékosa."

Ennek ellenére a Juventus Ac Milan és a Real Madrid is érdeklödik iránta,szivesen maradna az Arsenalnál.

"Már a tárgyalások végén tartunk,minden remekül halad,mert tisztán és érhetöen elmondta,hogy mit szeretnénk.Természetesen a maradásra gondolok"-mondta a bekk.

"Nagyon jó lenne olyan karriert befutni,mint Patrick Vieraé vagy Thierry Henryé,azaz sokáig  az Arsenalnál maradni és letenni a névjegyem a csapatnál"

"Már öt éve vagyok az Ágyusoknál,ha minden jól megy legalább nyolcévig maradok"

Forrás:eurosport.com


Megj:

Hihetetlen ez a srác,ebben az idényen kihajtotta még a lelkét is,igaz idény végén már nagyon elfáradt mivel a sok sérülés közepette Wenger nem tudta pihentetni a játékost, de le a kalappal elötte és példátvehetet volna Flamini,de sajnos nem igy tett.
Egyébként Flaminivel az a bajom egyrész eligazolt ,másodrészt Arsenal jóval többet adótt neki még annak ellenére is ,hogy kiváló formában és lenyügözö játékal kápráztata a közénséget ebben az idényben (Természetesen javarészt önmagának köszönheti hogy ilyen kiválo futballistává vált-gondolom sok gyakorlás,szorgalom stb) de az Arsenal eddig többet tett ö érte ,mint  ö az Arsenalért,úgyhogy nemondja nekem senki,hogy nem kell rá haragudni hogy eligazolt-dehogynem!

Visszatérve Clichy-re a friss nyilatkozatára utalva,igen nagy potenciákal rendelkezik és emberileg is megállja helyét, ami ugyanolyan fontos mint maga a játék inteligenciája,ez javarészt mégjobban megörisiti a csapatszellemet,bizzalmat és a hittet a csapat berkein belül.Ezért ilyen csodálatos az Arsenal mert ilyen játékosok alkotják,mint Clichy,Walcott,Adebayor,Gilberto,és sorolhatnám.
Remélem megvalósul minden álma és örökre Ágyus marad.

Go Gunners!!!

Címkék: hamarosan clichy hosszabithat

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr47473054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása