Ágyúsok Vs Fekete macskák

 2008.05.18. 16:07

Sunderland igen nagy kedvel kezdet el focizni ,mivel megmenekültek a kieséstöl igy nem volt rajtuk túl nagy nyomás, igy bátraban kezték a találkozott,probálták kihasználni a  hazai pálya elönyét, de nem sok sikerrel

Mindgyárt a meccs legelején távoli lövésekel kisérleteztek a hazaiak,de Fabianski helyén volt amikor védeni kelletett, de javarész elkerülte a kaput,mieink e-közben probálták átvenni az irányitást, mivel keztűk nagyon magunkra húzni az ellenfelet,és ekkor már kirajzolodott az Arsenál arculata,jelege.

Labdabirtoklás szinte már az egekbe szökött, és ekkor már a hazaiak nem nagyon tudták felvenni a meccs ritmusát.

Sajnos Ebouét hordágyon vitték le, Reid ha jól emlékszém még sárgát sem kapott!?
Sorozatban hagytuk ki a jobbnál jobb helyzeteket mikor Gilberto remek passzának köszönhetöen megszereztük a vezetést kb 25 perc tájékán. 

Senderosnak is megjött a lövö kedve kb 35 méteröl probálta sarokba szóritani a labdát,de nem sokkal ment mellé.

Az elsö félidö igencsak felemásra sikeredett,hazaiak elsö negyedében sokkal veszélyesebnek tüntek, de Theo gólja kicsit elbizonytalanitotta a fekete macskákat, igy legjobb idöben szereztük meg a vezetést.

Labdabirtoklást (max!) S'land- ( 36%) és ( 64%)- Arsnl

Következett a második felvonás,megint a hazaiak veszélyeztetek-O'Donovan főlé fejelte. 

Fabianski megint remükül véd  és egyre magabiztosabban, de másodkapusnak még nem tenném be jövöre, ahoz még túl rutintalan-ettöl függetlenül Wenger jó vásárt csinált a Lengyel kapusal

Mieink probáltak föléledni,mert a hazaiak szinte rendre többet veszélyeztettek ,gondolom edzöi utasitások bátoritották fel a fekete macskákat,de mieink megint átveték az irányitást a labda felett és e-közben Theonak majdnem sikerült bevenni az ellenfelek háloját, de Fülöp kapott egy Fülest Uri-tól és igy háritani tudott.

Majd jött megint egy óriási helyzett aszem Randall meg is szerezhette volna Arsenalnak a második gólját,de megint a biró belenyult a meccsbe, igy érvénytelenitette Randall találatát a Les miatt.

Tisztán emléklesz a S'land védöje igencsak beragadt,mivel az egyik lábba jóval elörébb volt,mint a Randallé,igy nem lehetet les,mindegy megnyertük a találkozott nem oszt nem szoroz

A mieink igen tartalésosan léptek pályára,de ennek ellenére is érezhetö volt az osztálykülömség,bár a hazaiak férfiasan küzdötek, de nem nagyon tudták felvenni a meccs ritmusát, legalábbis mind a 90 percig.

Ez a meccs sokkal jobban tetszet ,mint az Everton elleni,jóval kreativabbak voltunk, igaz hogy túl nagy tétje nem volt a mérközésnek, de egy jó kis meccset láthattunk.


 
Befelyezödött a bajnokság sajnos,meglett a 83 pont ahogy Mr. Wenger gondolta,és evvel javitottunk elözö idényhez képest,de ez a 83 pont kevés volt ahoz hogy bajnokok legyünk.

"jók a fiúk és forditanak"-ebben az idényben nem volt ez anyira jelemzö,mint az elözö bajnokihoz képest, hogy vesztett állásból forditani tudtunk,(bár a Bolton elleni meccset sohasem fogom elfeljteni!)javérész ha megszereztük a vezetést legrosszabb esetben is döntetlen-re sikeredett.Amelyik meccset a elvesztettük leginkább a birónak köszönhetö.

Eszt a serleget mi ejtetük ki a kezeink közül és nem pedig a Manchester volt jobb nálunk,ettöl függetlenül orvosolni kell a hibákat, és jó igazolássokal akár duplázni is tudunk jövöre.Én remélem,reménykedek ,és bizzok benne.

 

     

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr72475458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása