Az Arsenal egyik kiválosága arra kérte Arséne Wengert,hogy igazoljon játékosokat,ha szeretné motiváltan tartani játékosait


Mathieu Flamini elvesztése és Alexander Hleb lehetséges távozása miatt egyenlöre senki sem tudja,hogy mekkora esélye lesz az Ágyusoknak jövöre a bajnoki cimért vivott harcban.

Wengernek különleges tehetcsége vana fiatal tehetcségek felfedezéséhez és Gilberto szerint szükség is lesz erre a nyáron.

"Szerintem Arsén Wengernek igazolnia kell néhány játékot a nyáron,ha aszt szeretné,hogy jövöre felvegye a versenyt a legjobbakkal"-mondta Brazil középpályás"

"Több bajnok esélyes csapatnak sokkal több játékosa van.Nehéz ugy játszani ellenük,hogy sokkal erösebbek és rengeteg lehetöségük van a felállást illetöen"

"Szerintem az egyik legkomolyabb feledat, hogy mindenkit motiváltan tartcsunk az Arsenalnál, hiszen szépen játszottunk,de idén sem nyertünk semmit"

A Brazil mindenképpen szeretné kitölteni jelenlegi szerzödését az Arsenalnál, mely mégegy évre szól,de egyenlöre nem tárgyalt Wengerel.

"Egyáltalán semmi ötletem sincs, hogy mitt hoz a jövő, de szeretnék az Arsenalnál maradni,hiszen még egy év hátra van a kontraktusomból"

Forrás:angolfoci pont hu /eurosport pont com

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr24485921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása