Good By Lennin!

 2008.05.26. 23:01


Hlebet az Inter akarja,de nem zárható ki a Barca és a Real Madrid

Nem rég avval fenyegetözött Wenger hogy feljelenti az Intert, mert nem Fair►modón jártak el Hleb-el kapcsolatosan.Erre tessék Hleb eligazolt az Inter Milanhoz?(vagy a Real) .Nem tudom lesz-e következménye az incidens miatt ,de megérdemelné a Milánoi klub ha Wenger tényleg feljelentené az Intert ha beigazolodik a gyanú, amugy is vann a bajban az Inter, mert valamiféle maffia botrányba keveredtek Visszatérve a lényegre nem tudom hogy mi ütött Hleb-be hogy ilyen hamar távozott,hiszen most éli a fénykorát az Arsenalba, és nagyon közel van ahoz hogy legendává váljon,de igy nem.Nem régen hallottam egy erös kritikát töle hogy hiába játszik szépen a csapatt,ha nem túl eredményes(mostanság) a trófeákkal illetöen.Én csak annyit tudok mondani sok szerencsét a továbbiakban és köszönet az eltöltöt évekért,gólokért! Nehéz lesz öt potolni,mert bizony Rosicky-vel  igen nagyon alkottak.Wenger szerint minden idök legjobb középpályása volt Hleb - Rosicky páros.De kilesz Hlebnek az utóda? Talán Wenger meg is találta Nasry személyében,még nem hivatalos de mindenki 100% veszi Nasry érkezését,és eszt Wenger napokban megerösitette a sajtóban.

-Érzékény veszteszég és fájó Hleb elvesztése,kitudgya mit hoz a holnap, mert a jelent is képtelen vagyok megérteni, nem hogy még a holnapot megjövendölni. Flamini és most Hleb,mi jöhet még, ami még nem következett be, vagy talán mégis?! Ez már nekem is magas!


Címkék: by good lennin

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr75489430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása