Spanyol bika Benitez meccs elött a sajtótájékoztaton aszt nyilatkozta ,hogy a Arsenal inkább a látványra,és a közönség kiszolgálásában és nem inkább a taktikára fekteti a hangsúlyt.Ezek után nem tudom hogy az óriási taktikájának köszönhetöen nyerték meg a találkozott,mert jóval többet veszélyeztettünk,söt megmerem kockáztatni ha Flamini nem sérült volna le egy igen nagy vereségbe szaladt volna bele a poll.Egyébként képtelen vagyok feldolgozni a vereséget ennyi nap után is,mert poolnak helyzete sem volt szinte,nem is beszélve semmiböl tudtak egyenliteni,ez a legborzasztób az egészben.

Számomra megdöbentö vallomást tett napokban az egykori Liverpooli edzö Gerrad Houiller.
Hallgassátok:
"Az Arsenalnak nem adtak meg egy jogos büntetöt,de pool kapott egy ajándék büntetöt,és igy az Arsenaltol elvedte a biró az esélyt"
"Magam részéröl boldog vagyok,hogy a pool nyert,de együtt érzek Wenger barátommal,mert mind két meccset ök uralták jobban és jobban megérdemelték volna a továbbjutást
"
"
Wenger jogosan volt ideges mert nem elöször fordult hogy a biró tévedet "

Egyszerüen nem tudom felfogni hogy sok birói hibák okozták vesztét az Arsenalnak.Jó lenne ha Platini nemcsak az idóta reformjára fektetné a hangsúly,mert ezen fiatolok úgy küszködtek hajtottak hogy öröm volt nézni ,és mégsincs eredménye,ez a legborzasztobb az egészben.
De legalább a tradiciók melletünk szólnak mert tiszta "öszinte"focit játszunk ami szinte futorisztikus és jelképes is egyben.
Platini meg bekaphatja ha nem veszi észre az igazán fontos dolgokat,mennyen a francba az ilyen.

 Szép volt fiuk!!!
 Nem a ti hibátok hogy igy alakult!














Vasárnap tripla six-el játszunk,és sokk a sérült ráadásul mind alapemberek akik rengeteget hozzáadnak a játékokhoz,csodálkozom hogy az Isteni Adebayor talpon van még,pont ö az akitöl legjobban félnek a Manchesteriek,nem hiába.
Sajnos a Rudi Geller Ferdinánd csodálatos modon +gyógyult és ott lesz a mérközésen igy nem lesznek anyira sebezhetöek a védelemben.
Manchester sérülés jelentés:Vidic/térd/,nani/comb/,Fletcher/térd/,Saha/térdin/.

Go Gunners!!!

Köszönet a cikkért az Arsenal fan site-nak!

Címkék: liverpool bl arsenal vs visszavágo

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr4421900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása