Hogyan tovább?!

 2008.05.08. 23:00


Alig hogy kirepült a fészkéböl máris tovább ált,pedig pont ilyen játékosra lett volna szükségünk,mint Flamini.Ebben a évben a középpálya hagyott kivánni valót,néha úgy törték föl a védelmünket,mint aszt még soha,Flamini pont az a játékos aki buldozertként küzdött és ráadasul támadásépitésben és befelyezésben is hozzá tudott segiteni csapatunk játékában.Flamini ha belelendült a játékban akkor a csapatnak is jólt ment,és nem egyszer vettem észre hogy Cesc-nek sok terhet vett le a vállárol,szerintem ennek okai miatt is többet tudott besegiteni a védelemben a spanyol fenegyerek ebben a szezonban.Wenger lehet hogy megint elörébb fogja bocsátani Cesc-t,mint a  szezon kezdetént,és akkor gólókban is igen aktiv volt,talán evvel lehet kiküszöbölni a csorbát a következö évi bajnokin-ha nem pótolja a Flaminit.Jövöre nézve nem vagyok túl optimista,mert az egyik legjobb játékosunkat veszitettük el,és nem lesz könnyü pótolni az ö hiányát,de Wenger továbra is hisz a feltörekvö játékosaiban és saját maga nézeteiben.
Nagyon félek hogy átjáróház lesz nyáron és pont most van arra szükség hogy öszetarcsa a csapatot a mester -nyilatkozta több Arsenal játékos is.

Távozik az Arsenal klasszis középpályása!

Könnyen elképzelhetö,hogy távozik az Arsenalból Alekszender Hleb,a 27 éves játékosnak még 2 évig szólo szerzödése van a londoniakal,ám ügynöke szerint,amenyiben nem kap jobb feltételeket tartalmazó kontraktust,akor eligazol.
"Hleb legnagyobb döntésre készül,csak akkor képzelhetö el,hogy marad,ha az Arsenal egy komoly hosszu távú szerzödést tesz elé,de ennek még a jeleit sem láttuk,igy nem marad választása.A köv héten minden eldöl"-nyilatkozta Nyikolaj Silepszkij

Forrás:Foci 24 

Adebayor követelöziik

Adebayor is felázatt.
A csattár 35 ezer fontot keres hetente,de ma aszt kérte,hogy emeljék fel eszt az összeget 80 ezerre.

Mivel az Arsenál nem duskál az anyagi javakban,elöfordul hogy a togói csatár távozik.
Kérdés,ekkora fizetést a világ melyik klubja hajlandó fizetni neki.

Forrás:Futballista/Daily Mail

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr46460695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása