Arsenal Vs Derby Frissitve

 2008.04.27. 19:31
A holnapi kezdö 11 nyerö számai a következö

Fabianski Eboué-Gallas-Song-Clichy Walcott-Gilberto-Fabregas-Denilson Adebayor v-Persie

Birkák ezen idáig egyszer tudtak nyerni mégpedig szarkák ellen (1-0 ) ebben a szezonban,ezek után csak azon csodálkozom hogyan is sikerült feljutniuk az elsö osztályba a falusiaknak.Szerintem ez volt nekik az év meccse.

Érdekeség hogy a télen átigazolt a Robi Savage a Blackburn-töl ,és most csapatkapitánya lett a Birkáknak(ez ém a pályafutás-ez a csodagyerek sejthet valamit).

Wenger nem régen adott nyilatkozatába elárulta hogy szeretne Fabianskinak is lehetöséget adni,és nagyon ugy tünik meg is fog valosulni,bár nem hivatalos a keret van feltüntetve Eurosport honlapján,de több mint valoszinü hogy beigazolodik hétfö este 21 órai kezdettel.

Öröm hir számomra hogy Denilson Játszani fog holnapi nap,de annak kevésbé hogy Hleb,Rosicky,Sagna és Flamini sérülése miatt nem lehetnek a kezdöbe.

Arsenal Vs Derby 3:0

Go Gunners!!!


Wenger interju a jelenlegi problémákról

►"Soha ennyit nem dolgozatam egy idényben,mint az idény,mégis mindössze enyire futotta".
Ebben közrejátszik,hogy néhány labdarugoja csakis a jövöjével foglalkozik.

"Hleb tárgyalása az Inter-rel öv alatti ütésként ért".

"De nem tetszik neki Flamini viselkedése sem.Az edzö tudatta,a labdarugó már hetek óta arra gondol,hogy bizonyitania kell a Francia válogatottal az Eb-n,ezért visszafogta magát".

"A középpályás tegnap visszautasitotta az Juventus ajánlatát,miután Carlo Ancelotti a Milán edzöje tett neki ajánlatott"

"Theo Walcott viselkedése példásan sportszerü.Öt az Arsenal érdekli és nem pedig a meggazdagodás"-tette hozzá a kiváló tréner

Forrás:Futballista.hu & ABC

A bejegyzés trackback címe:

https://korunklegszebbfocija.blog.hu/api/trackback/id/tr96444532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása